ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πογκμπά: "Δείξαμε ασέβεια"

Manchester United's Paul Pogba during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers at Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 22, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Paul Pogba during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers at Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 22, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP IMAGES/AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Εβερτον διέλυσε με 4-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Πολ Πογκμπά βγήκε μπροστά και μίλησε στο Sky Sports για την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας του.

Η Εβερτον διέλυσε με 4-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει μπροστά του τα δύο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι (τη Μ. Τετάρτη) και την Τσέλσι (την Κυριακή του Πάσχα) για να σώσει τη χρονιά και ο Πολ Πογκμπά βγήκε μπροστά και μίλησε στο Sky Sports. για την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας του.

"Με όλο τον σεβασμό στην Έβερτον, ο τρόπος με τον οποίο αγωνιστήκαμε και η ήττα με 4-0, έδειξε ασέβεια. Δεν σεβαστήκαμε τους εαυτούς μας, τον σύλλογο και τους οπαδούς μας. Όταν φοράς αυτή τη φανέλα και παίζεις σ' αυτόν τον σύλλογο, είναι γιατί το αξίζεις.

Με την ιστορία που έχει η Γιουνάιτεντ, πρέπει να δίνεις τα πάντα. Δεν θέλω να φανώ σκληρός, αλλά η γλώσσα του σώματος των παικτών μας δεν ήταν αρκετά καλή για αυτή τη φανέλα. Αυτό που δείξαμε, ήταν σα να ήμασταν μια άλλη ομάδα και αυτό δεν είναι καλό", ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο διεθνής Γάλλος μέσος.

AP IMAGES/AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ