ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πογκμπά: "Δεν μπορούσα με το σύστημα του Μουρίνιο"

Manchester United's Paul Pogba plays a high ball as Tottenham's Moussa Sissoko, right, runs to block the pass during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Wembley stadium in London, England, Sunday, Jan. 13, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Manchester United's Paul Pogba plays a high ball as Tottenham's Moussa Sissoko, right, runs to block the pass during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Wembley stadium in London, England, Sunday, Jan. 13, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε βάρος της Τότεναμ, ο Πολ Πογκμπά δήλωσε ότι με την τακτική που επέλεγε ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν μπορούσε να αποδώσει, καθώς και ότι τώρα απολαμβάνει το ποδόσφαιρο.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έφυγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Πολ Πογκμπά βρήκε την... υγεία του. Οι σχέσεις των δύο ανδρών άλλωστε ποτέ δεν ήταν καλές στους "κόκκινους διάβολους". Μετά τη νίκη (0-1) της ομάδας επί της Τότεναμ, ο Γάλλος μέσος πέταξε το καρφί του για τον Πορτογάλο κόουτς.

Ο 25χρονος δήλωσε στο Skysports: "Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ δύσκολο πριν με το σύστημα και την τακτική που ακολουθούσαμε. Εγώ θέλω να παίζω πιο επιθετικά και να πιέζω ψηλά. Όταν έπρεπε να αμυνθώ, δεν ήταν το καλύτερο στοιχείο μου. Νιώθω πιο άνετα όταν κάνω επίθεση. Αυτό μου είπε να κάνω ο Σόλσκιερ. Να πατάω αντίπαλη περιοχή και ότι όταν το κάνω αυτό, μπορώ να σκοράρω".

Ο Μουρίνιο απολύθηκε μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1 από τη Λίβερπουλ. Έκτοτε η ομάδα μετρά πέντε διαδοχικές νίκες στην Premier League με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην τεχνική ηγεσία και τον Πογκμπά να έχει σημειώσει τέσσερα γκολ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Φανταστική μπαλιά ο Πογκμπά, υπέροχο τελείωμα ο Ράσφορντ
Γιουνάιτεντ: Οι φοβερές αποκρούσεις του Ντε Χέα στο Wembley (VIDEO)
Premier League: Ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Αγγλία;
Επικά tweets για Ντε Χέα: "Είναι ο μόνος που μπορεί να... σώσει τον γάμο μου"
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ