ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πογκμπά και Λίνγκαρντ τσακώθηκαν την πρώτη μέρα προετοιμασίας!

Πογκμπά και Λίνγκαρντ τσακώθηκαν την πρώτη μέρα προετοιμασίας!

Ο Πολ Πογκμπά αισθάνεται άβολα στην Γιουνάιτεντ και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Η τελευταία απόδειξή ήρθε μέσω του καυγά του με τον Τζέσε Λίνγκαρντ στην Αυστραλία όπου και κάνει την προετοιμασία της η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Τρία χρόνια μετά την πολυθρύλητη επιστροφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πολ Πογκπά όχι μόνο δεν δείχνει χαρούμενος που φοράει την κόκκινη φανέλα αλλά κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει στους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου πως θα πρέπει να τον παραχωρήσουν.

Για όσους μάλιστα έχουν αμφιβολίες περί τούτου, ο Μίνο Ραϊόλα φρόντισε να τις διαλύσει, δηλώνοντας πως ο παίκτης έχει διαμηνύσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το "Ολντ Τράφορντ" και πως θα ήταν προς το συμφέρον όλων να κάνουν αποδεκτό το αίτημά του.

Προς το παρόν, η Γιουνάιτεντ αντιστέκεται στο στενό πρέσινγκ που δέχεται, με τον Σόλσκιερ να είναι εκείνος που έχει επανειλημμένα ταχθεί υπέρ της παραμονής του, όμως ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση να "συμμορφωθεί".

Έγινε μάλιστα αρνητικός πρωταγωνιστής από την πρώτη ημέρα προετοιμασίας, με την αποστολή της Γιουνάιτεντ να βρίσκεται στο Περθ και τον Πογκμπά να συμμετέχει σε μίνι καυγά που καταγράφηκε σε video που ανέβασε η Γιουνάιτεντ στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Παρτενέρ του στον καυγά ήταν ο Τζέσε Λίνγκαρντ, με τους δύο συμπαίκτες να έχουν έντονη λογομαχία και να χρειάζεται η "πυροσβεστική" παρέμβαση του Τόμας Λίντελοφ, ο οποίος βλέποντας την τεταμένη ατμόσφαιρα, αγκάλιασε αμέσως τον Πογκμπά για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

To συνολικό video που ανέβασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ