ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πογκμπά - Ντε Χέα: Ζητούν τεράστιες αυξήσεις για να γλιτώσουν το "κούρεμα" μισθών

Manchester United's David de Gea, left, Romelu Lukaku, center and Paul Pogba, right, attend a training session at Philip II Arena in Skopje, Macedonia, Monday, Aug. 7, 2017, a day ahead of UEFA Super Cup final soccer match with Real Madrid. (AP Photo/Boris Grdanoski)
Manchester United's David de Gea, left, Romelu Lukaku, center and Paul Pogba, right, attend a training session at Philip II Arena in Skopje, Macedonia, Monday, Aug. 7, 2017, a day ahead of UEFA Super Cup final soccer match with Real Madrid. (AP Photo/Boris Grdanoski) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να βγει στο Champions League διαφορετικά θα τα βρει μπαστούνια στις προσπάθειες που θα κάνει για να κρατήσει Πογκμπά - Ντε Χέα.

Ο Πολ Πογκμπά αναμένεται να ζήσει πρωτόγνωρες εμπειρίες στο Μάντσεστερ εάν η Γιουνάιτεντ δεν καταφέρει να εξασφαλίσει μία θέση για το επόμενο Champions League.

Όπως συνέβη το 2016, έτσι και φέτος αν "Κόκκινοι Διάβολοι" δεν παίξουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του χρόνου, τότε η διοίκηση θα κόψει το 25% των αμοιβών των ποδοσφαιριστών! Ο συγκεκριμένος όρος είναι συμφωνημένος και δεν πρόκειται ν' αλλάξει σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία.

Το ζουμί βέβαια στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τους Πογκμπά - Ντε Χέα, οι οποίοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να μείνουν στο κλαμπ και χωρίς Champions League και με τους μισθούς τους "κουρεμένους". Στο Νησί θεωρούν ότι οι εκπρόσωποι των δύο ποδοσφαιριστών θα κάτσουν μεν στο ίδιο τραπέζι με τους διοικούντες την ομάδα, αλλά οι απαιτήσεις τους θα τεράστιες δε, ώστε να καλυφθεί η ζημιά από την "τιμωρία" του 25%.

Ο Πολ Πογκμπά που αμείβεται με 17 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και ο Νταβίντε Ντε Χέα με 12 εκατομμύρια, βρίσκονται αμφότεροι στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν.

Επισημαίνουμε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτή τη στιγμή στην 6η θέση της Premier League, δύο βαθμούς πίσω από την 4η Άρσεναλ. Βεβαίως, τα πάντα είναι ανοιχτά καθώς η 3η Τότεναμ έχει 67 και η διαφορά είναι ελάχιστη.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ

3. Τότεναμ 67

4. Άρσεναλ 66

5. Τσέλσι 66

6. Γιουνάιτεντ 64

Διαβάστε ακόμη
Πωλητήριο σε Λουκάκου!
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ