ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ραϊόλα: "Ο Πογκμπά θέλει να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Manchester United's Paul Pogba gestures after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, April 13, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Paul Pogba gestures after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, April 13, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δείχνει διατεθειμένη να πουλήσει τον Πολ Πογκμπά σε κάποια εκ των Ρεάλ ή Γιουβέντους, όμως την ίδια ώρα ο Μίνο Ραϊόλα ξεκαθαρίζει πως ο παίκτης θέλει να φύγει από το "Ολντ Τράφορντ".

Πριν από τρία χρόνια, ο Μίνο Ραϊόλα ήταν ο άνθρωπος που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να αποχωρήσει από την Γιουβέντους ο Πολ Πογκμπά και να επιστρέψει στην Αγγλία για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι ενός ποσού που ξεπερνούσε τα 100.000.000 ευρώ.

Τώρα όμως η κατάσταση εχει αντιστραφεί πλήρως, με τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή να μην έχει πετύχει όσα θα ήθελε στο Νησί με την κόκκινη φανέλα και τον Ιταλό δαιμόνιο μάνατζερ να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να του εξασφαλίσει μία ακόμα χρυσή μεταγραφή που θα ωφελήσει και τον ίδιο.

Manchester United's Paul Pogba reacts during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester United and FC Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's Paul Pogba reacts during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester United and FC Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους φαντάζουν έτοιμες να στρώσουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (με πρώτο και καλύτερο τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ) να επιθυμεί την παραμονή του παίκτη, όμως ο Ραϊόλα φρόντισε να είναι ξεκάθαρος με νέα τοποθέτησή του.

"Όλοι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τον ιδιοκτήτη μέχρι τον προπονητή, γνωρίζουν την επιθυμία του Πολ. Όλοι ξέρουν πως θέλει να φύγει και πάνω σε αυτό δουλεύουμε", δήλωσε στους "Times" ο Ιταλός, θέλοντας να κόψει μια και καλή το σχοινί που δένει τον Πογκμπά με τους "κόκκινους διαβόλους".

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira, AP Photo/Jon Super

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουνάιτεντ: Ανανέωσε ο Ράσφορντ με μυθικό συμβόλαιο
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ