ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρούνεϊ: "Εγώ κι αυτοί οι τέσσερις ελέγχαμε τα αποδυτήρια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Manchester United's Wayne Rooney, centre, Paul Scholes, left, and Ryan Giggs warm up as the side is put through its paces at Carrington training ground the day before their Champions League tie against Benfica of Portugal, Manchester, England, Monday, Sept. 26, 2005. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's Wayne Rooney, centre, Paul Scholes, left, and Ryan Giggs warm up as the side is put through its paces at Carrington training ground the day before their Champions League tie against Benfica of Portugal, Manchester, England, Monday, Sept. 26, 2005. (AP Photo/Jon Super) AP

O επιθετικός της DC United, Γουέιν Ρούνεϊ, αποκάλυψε τους τέσσερις πρώην συμπαίκτες του που μαζί με τον ίδιον είχαν τον έλεγχο των αποδυτηρίων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί τεχνικής ηγεσίας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιχειρεί να σταθεροποιήσει την απόδοσή της και ν' αφήσει πίσω της το κακό ξεκίνημα. Οι σχέσεις του Ζοζέ Μουρίνιο με πρωτοκλασάτους παίκτες (π.χ Πολ Πογκμπά) βαίνουν σε "τεντωμένο σχοινί" κι ο έλεγχος των αποδυτηρίων φαίνεται να έχει χαθεί.

Αυτό δεν συνέβαινε επί τεχνικής ηγεσίας Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο 32χρονος πρώην φορ της Γιουνάιτεντ και νυν της DC United, Γουέιν Ρούνεϊ, αποκάλυψε τους τέσσερις πρώην συμπαίκτες που μαζί με τον ίδιον είχαν τον έλεγχο των αποδυτηρίων την περίοδο από το 2004 έως το 2013.

"Ο Ράιαν Γκιγκς, ο Γκάρι Νέβιλ, ο Πολ Σκόουλς, ο Ρίο Φέρντιναντ κι εγώ είχαμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα μας και θέλαμε το καλύτερο για την ομάδα. Δεν θα επιτρέπαμε ποτέ σε κάποιον να προκαλέσει αναστάτωση. Ελέγχαμε τ' αποδυτήρια. Ο Άλεξ Φέργκιουσον δεν είχε ανάγκη να τα ελέγχει. Είχε εμπιστοσύνη σε εμάς", υποστήριξε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σύγκριση με τη τωρινή ομάδα επί τεχνικής ηγεσίας Ζοζέ Μουρίνιο:

"Πολλοί λένε ότι εκείνη η ομάδα ήταν επιθετική, αντίθετα με την τωρινή του Ζοζέ Μουρίνιο. Η αλήθεια δεν είναι αυτή. Πολλά ματς τα παίξαμε στην αντεπίθεση".

Photo credits: AP Photo/Jon Super

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ