ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σόλσκιερ: "Δεν θα γίνει συνέντευξη Τύπου για τον Ντε Χέα"

Manchester United's goalkeeper David de Gea stands hands on hips after conceding the second goal during the English FA Cup semifinal soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley Stadium in London, England, Sunday, July 19, 2020. (Andy Rain, Pool via AP)
Manchester United's goalkeeper David de Gea stands hands on hips after conceding the second goal during the English FA Cup semifinal soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley Stadium in London, England, Sunday, July 19, 2020. (Andy Rain, Pool via AP) ANDY RAIN, POOL VIA A

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλησε να προστατεύσει τον Νταβίντ Ντε Χέα μετά τις βολές που δέχεται για την άσχημη εμφάνισή του κόντρα στην Τσέλσι, τονίζοντας πως η Γιουνάιτεντ πρέπει να μείνει συσπειρωμένη στην προσπάθειά της να βγει στο Champions League.

Μετά από το λάθος του κόντρα στην Τότεναμ τον Ιούνιο ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τον είχε καλύψει απόλυτα, κάνοντας λόγο για τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο, όμως η ιστορία με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Νταβίντ Ντε Χέα επαναλήφθηκε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως φάρσα.

Και αυτό γιατί "κρέμασε" την ομάδα του στον ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στην Τσέλσι κάνοντας δώρο το δεύτερο γκολ των μπλε, με οπαδούς, παλαιμάχους και μίντια να τον κολλούν στον τοίχο με τα σχόλιά τους και πολλούς να απαιτούν από τον Σόλσκιερ να τον πετάξει άμεσα εκτός ενδεκάδας.

Την ώρα πάντως που πολλοί απαιτούν την τοποθέτηση του Σέρχιο Ρομέρο κάτω από τα γκολπόστ για τα δύο τελευταία ματς της σεζόν στην Premier League και πολλοί περισσότεροι ζητούν να λήξει ο δανεισμός του Ντιν Χέντερσον στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για να αναλάβει καθήκοντα βασικού γκολκίπερ στην Γιουνάιτεντ από τη νέα σεζόν, ο Νορβηγός τεχνικός θέλησε να υπερασπιστεί τον Ισπανό τερματοφύλακα μέσω δηλώσεών του.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατά τη διάρκεια του ημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σκεπτικός ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ANDY RAIN, POOL VIA AP

Δεν πρόκειται να μιλήσουμε για κάποιον παίκτη μεμονωμένα γιατί δεν θέλουμε να ασκήσουμε έξτρα πίεση σε κάποιον. Δεν θα μετατρέψουμε τη συνέντευξη Τύπου σε συνέντευξη Τύπου για τον Ντε Χέα, θα μείνουμε ενωμένοι και δυνατοί. Υπάρχουν δύο ματς ακόμα να δώσουμε και έχουμε καλή ευκαιρία για να πάρουμε το εισιτήριο για το νέο Champions League", είπε μεταξύ άλλων ο Σόλσκιερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι 1-3: Πανάξια στον τελικό του FA Cup οι μπλε
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ