ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σόλσκιερ σε παίκτες: "Θα με απολύσουν εάν χάσουμε με Τότεναμ και Σίτι"

Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer arrives before the start of the English Premier League soccer match between West Ham and Manchester United at London stadium in London, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer arrives before the start of the English Premier League soccer match between West Ham and Manchester United at London stadium in London, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP

Ο Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ βρίσκεται σε δυσμενή θέση στην Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, το φάσμα της απόλυσης του πλησιάζει, κάτι που επεσήμανε και στους ποδοσφαιριστές του.

Σε τρομερά δύσκολη κατάσταση βρίσκεται ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά και το νέο στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την ισοπαλία 2-2 με την Άστον Βίλα. Οι "κόκκινοι διάβολοι" βρίσκονται στην ένατη θέση της Premier League με 18 βαθμούς σε 14 αγωνιστικές έχουν ήδη αποχαιρετήσει κάθε πιθανότητα για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ και η είσοδος στη τετράδα που οδηγεί στους ομίλους του Champions League φαντάζει άπιαστο όνειρο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Νορβηγός προπονητής παίζει τη θέση του στα δύο επόμενα παιχνίδια με Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται πως υποστήριξε ο ίδιος σε μία ομιλία του στους ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ.

Ο 46χρονος τεχνικός επεσήμανε στους παίκτες του πως εάν χάσουν στα δύο ντέρμπι που ακολουθούν θα τον απολύσουν. Βέβαια ίσως ο Σόλσκιερ να θέλει να ξυπνήσει τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της δύσκολης συνέχειας φέρνοντάς τους με αυτόν τον τρόπο προ των ευθυνών τους.

Photo Credits: AP / Leila Coker

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ