ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σόλσκιερ: "Θα μπορούσα να τους είχα κάνει αλλαγή όλους στο ημίχρονο"

Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer during the English Premier League soccer match between Manchester United and Brighton & Hove Albion at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, Nov. 10, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer during the English Premier League soccer match between Manchester United and Brighton & Hove Albion at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, Nov. 10, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε τρία γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά όμως μέχρι το 70' είχε πολύ άσχημη εικόνα κόντρα στην Σέφιλντ, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να το παραδέχεται στη συνέντευξη Τύπου.

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουναιτεντ να πέτυχε τρία γκολ από το 72' μεχρι το 79' και να έφτασε σε σημείο να χάνει το τρίποντο λίγο πριν το φινάλε ( ισοφαρίστηκε στο 90' σε 3-3), ωστόσο η εικόνα της στο Μπράμαλ Λέιν απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μόνο ενθαρρυντική δεν ήταν μεχρι το 70ο λεπτό.

Μέχρι εκείνο το διάστημα δεν είχε απειλήσει ουσιαστικά, ήταν πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά, οι παίκτες της είχαν χάσει κατά κράτος όλες σχεδόν τις μονομαχίες από τους αντιπάλους τους ενώ μόνο ο Ντε Χέα μπορούσε να λέει πως είχε διασωθεί από το ναυάγιο.

Την άσχημη αυτή πραγματικότητα για την ομάδα του την παραδέχτηκε και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος ναι μεν επαίνεσε τους παίκτες του για την αντίδραση που έβγαλαν στο φινάλε ωστόσο δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εμφάνισή τους στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς.

"Ήμουν θυμωμένος, απογοητευμένος, αισθανόμουν πως έπρεπε να κάνω κάτι για να τους ξυπνήσω. Θα μπορούσα να είχα αλλαξει όλους τους παίκτες στο ημίχρονο, εκτός από τον τερματοφύλακά μας.

Δεν είχε να κάνει με τακτικές όλο αυτό. Είχε να κάνει με την επιθυμία στο πρώτο ημίχρονο, το να πηγαίνουμε πρώτοι στη μπάλα, να κάνουμε τακλιν, να κερδίζουμε μονομαχίες.

Μερικές φορές οι τακτικές βγαίνουν έξω από το παράθυρο. Θα πρέπει να κερδίζεις το δικαίωμα να πάρεις ένα παιχνίδι και εμείς δεν είχαμε κανένα δικαίωμα να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι μετά από τα πρώτα 70 λεπτά.

Η ομάδα μας δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", τόνισε ο Νορβηγός τεχνικός των κόκκινων διαβόλων, για να προσθέσει με νόημα:

"Δεν αμφισβητώ το γεγονός ότι οι παίκτες μου ήθελαν τη νίκη αλλά μερικές φορές οι νεαροί παίκτες δεν ξέρουν πώς να ανταποκρίνονται σε τέτοιες προκλήσεις. Μάθαμε πολλά σήμερα, είμαι σίγουρος ότι έμαθαν πολλά. Θα πρέπει να διώξουμε το φόβο και να παίζουμε με πίστη και αυτοπεποίθηση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σέφιλντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-3: Ματσάρα με έξι γκολ αλλά χωρίς νικητή
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ