ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκλεισε μεγάλη ανταλλαγή ανάμεσα σε Τσέλσι και Μίλαν

AC Milan's Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα η Τσέλσι και η Μίλαν συμφώνησαν για ανταλλαγή των Ιγκουαΐν και Μοράτα με τη μορφή του δανεισμού.

Σε μία συμφωνία στην οποία όλες οι πλευρές μοιάζουν να καλύπτουν τις επιθυμίες τους φέρονται να έφτασαν η Τσέλσι και η Μίλαν. Αμφότερες ήθελαν να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης τους και έτσι επέλεξαν να ανταλλάξουν σέντερ φορ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το "Sport MediaSet" οι Ιγκουαΐν και Μοράτα θα αλλάξουν φανέλες.

Ο Αργεντινός επιθετικός θα πάει στην Τσέλσι με τη μορφή του δανεισμού για έξι μήνες και στη συνέχεια οι μπλε θα έχουν δικαίωμα να τον αποκτήσουν εάν μείνουν ικανοποιημένοι. Υπενθυμίζουμε πως ο Ιγκουαΐν αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους στους ροσονέρι.

Στην αντίπερα όχθη ο Μοράτα θα πάει στη Μίλαν με δανεισμό 18 μηνών, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Ισπανού επιθετικού με την Αγγλική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές και μένει να δούμε εάν θα επαληθευτεί το δημοσίευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ