ΜΙΛΑΝ

Εκτός Europa League η Μίλαν για το Financial Fair Play

Εκτός Europa League η Μίλαν για το Financial Fair Play

Η επτά φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Μίλαν δεν θα συμμετάσχει στο Europa League της σεζόν 2019-2020, όπως ανακοίνωσε το CAS, λόγω της παραβίασης του Financial Fair Play. Στη θέση των "ροσονέρι" η Τορίνο.

Η Μίλαν δεν θα συμμετάσχει στο Europa League τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ίδια η ιταλική ομάδα ανακίνησε το θέμα και ζήτησε από την UEFA να... αποκλειστεί για τη σεζόν 2019-2020, στην προσπάθειά της να εξορθολογίσει τα οικονομικά της ζητήματα. Έτσι, το CAS ανακοίνωσε την Παρασκευή (28/6) πως οι "ροσονέρι" δεν θα συμμετάσχουν στο Europa League 2019-2020.

Υπενθυμίζεται ότι η ιταλική ομάδα είχε συμφωνήσει με την UEFA να αγωνίζεται στην Ευρώπη και παράλληλα να πληρώνει τα πρόστιμα λόγω της παραβίασης του Financial Fair Play. Θέλοντας ωστόσο να συμμαζέψει την κατάσταση πιο γρήγορα, αλλά και να σταματά να πληρώνει τις "καμπάνες", πήρε την απόφαση να... αυτοαποκλειστεί.

Έτσι, τη θέση της στην Ευρώπη θα πάρει η Τορίνο, η οποία στη Serie 2018-2019 τερμάτισε 7η. Συγκεκριμένα, θα συμμετάσχει στα προκριματικά για να μπει στους ομίλους, όπου θα μπει πλέον αυτόματα η 6η Ρόμα.

Υπενθυμίζεται ότι ζητήματα με την παραβίαση του Financial Fair Play είχε και η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι. Πρόσφατα οι "πολίτες" είχαν προσφύγει στο CAS ώστε να μην εκδικαστεί η υπόθεσή τους για την παραβίαση του FFP από τη δικαστική επιτροπή της UEFA.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ