ΜΙΛΑΝ

Επίσημο: Ο Τζιαμπάολο αντικαταστάτης του Γκατούζο

Cesenas coach Marco Giampaolo gestures during a serie A soccer match between Parma and Cesena at Parma's Tardini stadium, Italy, Sunday, Oct. 30, 2011. (AP Photo/Marco Vasini)
Cesenas coach Marco Giampaolo gestures during a serie A soccer match between Parma and Cesena at Parma's Tardini stadium, Italy, Sunday, Oct. 30, 2011. (AP Photo/Marco Vasini) AP PHOTO/MARCO VASINI

Ο Μάρκο Τζιαμπάολο είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν. Ο 51χρονος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

Ο Μάρκο Τζιαμπάολο είναι και με τη... βούλα ο αντικαταστάτης του Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν. Ο 51χρονος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια και θα είναι ο όγδοος διαφορετικός προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο της από το καλοκαίρι του 2014 που αποχώρησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τη Γιουβέντους.

Οι ετήσιες απολαβές του θα ανέρχονται στα 2.000.000 ευρώ. Σημειώνεται πως οι επτάκις πρωταθλητές Ευρώπης θα αποτελέσουν το δέκατο συνολικά σταθμό στην προπονητική καριέρα του (συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια στους πάγκους), μετά τις Άσκολι, Κάλιαρι, Σιένα, Κατάνια, Τσεζένα, Μπρέσια, Κρεμονέζε, Έμπολι και Σαμπντόρια.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ