ΜΙΛΑΝ

Gazzetta dello Sport: Αποφάσισε να μείνει στην Μίλαν ο Ιμπραχίμοβιτς

AC Milan's Franck Kessie, right, celebrates with Zlatan Ibrahimovic after scoring his side's 2nd goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Juventus at the Milan San Siro Stadium, Italy, Tuesday, July 7, 2020. (Spada/LaPresse via AP)
AC Milan's Franck Kessie, right, celebrates with Zlatan Ibrahimovic after scoring his side's 2nd goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Juventus at the Milan San Siro Stadium, Italy, Tuesday, July 7, 2020. (Spada/LaPresse via AP) SPADA/LAPRESSE VIA AP

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέφανο Πιόλι ήταν η κίνηση ματ της Μίλαν για την παραμονή και του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει πως ο Σουηδός θα συζητήσει μέσα στις προσεχείς ημερες για τους όρους του νέου συμβολαίου του.

Το ματς με την Σαμπντόρια, προτελευταίο στη φετινή Serie A για την Μίλαν, ήταν ιδιαίτερο για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, καθώς σκόραρε δις και μπορεί πλέον να καμαρώνει πως είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει σκοράρει 50+ γκολ στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας τόσο με την Μίλαν όσο και με την Ίντερ.

Όλα δείχνουν πάντως πως τα ρεκόρ του "Ίμπρα" στο Καμπιονάτο δεν θα σταματήσουν εδώ, με την " Gazzetta dello Sport" να υποστηρίζει με δημοσίευμά της πως ο Σουηδός σούπερ σταρ το πήρε απόφαση -μετά και από παρότρυνση του μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα- να ανανεώσει τους όρκους αγάπης του με τους ροσονέρι.

"Ο 38χρονος σούπερ σταρ πείστηκε να παραμείνει στο Σαν Σίρο και να συνεχίσει να δουλεύει υπό τις οδηγίες του Στέφανο Πιόλι, με τον Ζλάταν να έχει τεράστιο θετικό αντίκτυπο στην ομάδα της Μίλαν και να την βοηθάει να κατακτήσει την 6η θέση στο πρωτάθλημα", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, που έβγαλε στο φως και λεπτομέρειες για το επικείμενο deal.

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic reacts after missing a scoring chance during the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Feb. 17, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Zlatan Ibrahimovic reacts after missing a scoring chance during the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Feb. 17, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Υπενθυμίζεται πως ο Ιμπραχίμοβιτς επέστρεψε στην Μίλαν τον Ιανουάριο του 2020 μετά από απουσία 7,5 ετών ενώ πρόλαβε να πετύχει 9 γκολ και να μοιράσει 5 ασίστ στα 17 ματς πρωταθλήματος στα οποία έχει πάρει μέρος έκτοτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Serie A: On fire Μίλαν και Ιμπραχίμοβιτς, έφτασε τα 35 γκολ ο Ιμόμπιλε
Μίλαν: Παρουσίασε την εντός έδρας φανέλα για την σεζόν 2020/21
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ