ΜΙΛΑΝ

Gazzetta dello Sport: "Ο Ιμπραχίμοβιτς επέλεξε να επιστρέψει στο Μιλάνο"

Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic (9) celebrates after scoring against Los Angeles FC during the first half of an MLS soccer match Sunday, Aug. 25, 2019, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic (9) celebrates after scoring against Los Angeles FC during the first half of an MLS soccer match Sunday, Aug. 25, 2019, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

H Gazzetta dello Sport υποστηρίζει πως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή στην Μίλαν, με τις δύο πλευρές να πρέπει όμως να βρουν τη χρυσή τομή σε χρήματα και διάρκεια συμβολαίου.

Πέρασαν 7,5 χρόνια από τότε που ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πήρε την απόφαση να αφήσει την Μίλαν (ύστερα από δύο άκρως επιτυχημένες σεζόν του στους ροσονέρι) και να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο Σουηδός είναι αρκετά κοντά στο να φορέσει ξανά τα κοκκινόμαυρα και να δώσει στο Σαν Σίρο τις τελευταίες του παραστάσεις πριν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

AC Milan forward Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, reacts during a Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 6, 2012. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan forward Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, reacts during a Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 6, 2012. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Μπολόνια αποσύρθηκε επίσημα τη Δευτέρα από το παιχνίδι της διεκδίκησής του αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο σε Μίλαν και Νάπολι, με την Gazzetta dello Sport να έχει τίτλο στο σημερινό της πρωτοσέλιδο "O Ίμπρα επέλεξε την Μίλαν" και να αναφέρει στο σχετικό της δημοσίευμα:

"Ο Ιμπραχίμοβιτς εκμυστηρεύτηκε σε ανθρώπους του φιλικού περιβάλλοντός του πως έχει επιλεξει την Μίλαν, αν και δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία για την επιστροφή.

Ο Σουηδός θεωρεί πως η πρόταση των ροσονέρι δεν είναι ικανοποιητική ούτε ως προς τα χρήματα (λιγότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ) ούτε ως προς τη διάρκεια (συμβόλαιο έξι μηνών με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο)".

Gazzetta dello Sport: "Ο Ιμπραχίμοβιτς επέλεξε να επιστρέψει στο Μιλάνο"

Την ίδια ώρα πάντως, η Corriere dello Sport βάζει γερά στο κόλπο και την Νάπολι, υπογραμμίζοντας πως "ο Μίνο Ραϊόλα ζητάει για τον πελάτη του 4.000.000 ευρώ καθαρά για έξι μήνες και συμβόλαιο μέχρι το 2021", ενώ η Corriere della Sera υποστηρίζει πως ναι μεν η Μίλαν είναι στην pole position, με τον Ίμπρα όμως "να ζητάει συμβόλαιο 18 μηνών για να δώσει εξασφαλίσει σταθερότητα στην οικογένειά του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ