Ο Ιβάν Γκαζίδης μετά από θητεία δέκα ετών στην Άρσεναλ, είναι ο νέος γενικός διευθυντής της Μίλαν.

Τον Σεπτέμβρη ο Ιβάν Γκαζίδης αποχώρησε από την Άρσεναλ, την οποία υπηρέτησε για μια δεκαετία από το πόστο του γενικού διευθυντή. Τώρα αυτόν τον ρόλο θα τον έχει στη Μίλαν και όπως τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις, η σκληρή δουλειά για την επιστροφή των "ροσονέρι" στην κορυφή πρέπει να αρχίσει άμεσα.

ADVERTISING

"Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που με επέλεξε η Μίλαν να την οδηγήσω σε μια νέα εποχή ως γενικός διευθυντής της ομάδας. Θέλω να διαβεβαιώσω τα εκατομμύρια των οπαδών του συλλόγου σε όλο τον κόσμο ότι θα δουλέψω με την καρδιά και την ψυχή μου για να κάνω το καλύτερο που μπορώ.

Για να πετύχουμε αυτό που όλοι θέλουμε σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο, η σκληρή δουλειά πρέπει να ξεκινήσει άμεσα", τόνισε ο Γκαζίδης που ξεναγήθηκε στο San Siro και συστήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά το τεχνικό επιτελείο.

"Θα χρειαστεί ομαδική προσπάθεια μέσα και έξω από το γήπεδο. Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος για τις ευκαιρίες που μας περιμένουν και παρά το γεγονός ότι το ταξίδι θα έχει προκλήσεις, είμαι αισιόδοξος ότι μαζί μπορούμε να φέρουμε ξανά τη Μίλαν εκεί που της αξίζει. Φόρτσα Μίλαν", ήταν το μήνυμα του νέου γενικού διευθυντή των "ροσονέρι".

ADVERTISING

AP Photo/Nousha Salimi