ΜΙΛΑΝ

Γκατούζο: "Το ματς με την Λάτσιο να'ναι διαφήμιση για το ιταλικό ποδόσφαιρο"

AC Milan coach Gennaro Gattuso gives instructions during an Italian Cup quarter-final soccer match between AC Milan and Napoli at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 29, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan coach Gennaro Gattuso gives instructions during an Italian Cup quarter-final soccer match between AC Milan and Napoli at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 29, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Τζενάρο Γκατούζο εξέφρασε την ευχή να εξελιχτεί σε διαφήμιση του ιταλικού ποδοσφαίρου ο δεύτερος ημιτελικός Κυπέλλου Μίλαν-Λάτσιο ενώ απάντησε με νόημα στις φήμες περί Νιούκαστλ.

Η Μίλαν διεκδικεί την πρόκρισή της στον τελικό του Coppa Italia υποδεχόμενη την Λάτσιο το βράδυ της Τετάρτης στη ρεβάνς του 0-0 στην Ρώμη (πρώτος ημιτελικός), και ο Τζενάρο Γκατούζο θέλει να δει από τις δύο ομάδες να προσφέρουν ένα σπουδαίο σόου στο κοινό αλλά τους παίκτες του να βγάζουν πάθος.

"Τα ματς με την Λάτσιο είναι πάντοτε σκληρά. Θα είναι πολύ σημαντικό για μας να φτάσουμε σε έναν ακόμα τελικό.

Ελπίζω το ματς να είναι διαφήμιση για το ιταλικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να δούμε ένα σόου αλλά εμείς πρέπει να έχουμε το μαχαίρι στα δόντια. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τι θα συμβεί στον αγωνιστικό χώρο", τόνισε ο "Ρίνγκιο" , ο οποίος διέψευσε παράλληλα τις φήμες που τον ήθελαν να έχει συνάντηση με τον μάνατζερ Ζόρζε Μέντες για να μετακομίσει στην Νιούκαστλ.

"Βλέπω συχνά τον Μέντες, μου αρέσει το καλό φαγητό και οι ποδοσφαιρικές κουβέντες. Δεν έχουν υπόσταση οι φήμες για την Νιούκαστλ. Επαναλαμβάνω, έχω απλά μία σπουδαία φιλική σχέση με τον Μέντες".

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ