ΜΙΛΑΝ

Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Πιάτεκ

Genoa's Krzysztof Piatek reacts after scoring his side's opening goal during an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa, at the Olympic stadium in Rome, Sunday, Dec. 16, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Genoa's Krzysztof Piatek reacts after scoring his side's opening goal during an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa, at the Olympic stadium in Rome, Sunday, Dec. 16, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Κρίστοφ Πιάτεκ θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ιγκουαΐν στη Μίλαν με τον Πολωνό επιθετικό να κοστίζει 35 εκατομμύρια ευρώ στους ροσονέρι.

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Ιγκουαΐν από την Τσέλσι η Μίλαν προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτηση του Κρίστοφ Πιάτεκ από τη Τζένοα ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 4,5 χρόνια καθώς η συμφωνία του με το σύλλογο της Ιταλίας ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2023.

Ο Πολωνός επιθετικός βρισκόταν από την Τετάρτη το μεσημέρι στο Μιλάνο και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις ενώ το βράδυ της Τετάρτης ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του. Όσο για την παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το μεσημέρι.

Η Μίλαν έδωσε 35.000.000 ευρώ στη Τζένοα για να κάνει δικό της τον Πιάτεκ σε μια μεταγραφή που αποτελεί την πιο ακριβή πώληση στην ιστορία των «γκριφόνι».

Ο Πολωνός φορ που πρόλαβε να σκοράρει φέτος 13 γκολ σε 19 παιχνίδια υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 ετών και θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα από τους «ροσονέρι» το μεσημέρι της Πέμπτης.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ