ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανένας Μέσι και Ρονάλντο: τον καλύτερο φορ στον κόσμο τον έχει ο Γκατούζο!

AC Milan coach Gennaro Gattuso, left, celebrates with Franck Kessie and Gonzalo Higuain, right, at the end of the Serie A soccer match between AC Milan and Roma at the Milan San Siro Stadium, Italy, Friday, Aug. 31, 2018. AC Milan won 2-1. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan coach Gennaro Gattuso, left, celebrates with Franck Kessie and Gonzalo Higuain, right, at the end of the Serie A soccer match between AC Milan and Roma at the Milan San Siro Stadium, Italy, Friday, Aug. 31, 2018. AC Milan won 2-1. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Τζενάρο Γκατούζο όχι μόνο δεν ενοχλείται από το γεγονός πως η Μίλαν εξαρτιέται από τα γκολ του Γκονσάλο Ιγκουαΐν αλλά ζητάει από τους παίκτες του να... ταΐζουν συνέχεια τον Αργεντινό επιθετικό!

Εάν ένα από τα μεγαλύτερα πρόβληματα της Μίλαν τηγν περασμένη αγωνιστική σεζόν ήταν η απουσία ενός παίκτη-σημείο αναφοράς για την επίθεσή της, φέτος έχει καλύψει το κενό και με το παραπάνω, με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να καπαρώνει τη φανέλα με το Νο 9 και να την παίρνει σπίτι του.

Τα γκολ μάλιστα που πέτυχε τις προηγούμενες ημέρες απέναντι στην Κάλιαρι (πρώτο του στη Serie A με τη ροσονέρα φανέλα) και στην Ντουντελάνζ (παρθενικό του στην Ευρώπη με τους Μιλανέζους) είχαν ως αποτέλεσμα να εκτοξευτεί στη συνείδηση του Τζενάρο Γκατούζο, σε τέτοιο βαθμό ώστε να κάνει λόγο για τον κορυφαίο επιθετικό στον κόσμο.

"Αν είναι πιο καθοριστικός στην Serie A ο Ρονάλντο ή ο Ιγκουαΐν; Προπονώ τον Ιγκουαΐν οπότε για μένα είναι τώρα ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο", τόνισε χωρίς περιστροφές ο "Ρίνγκιο" στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Αταλάντα, με τον νεαρό τεχνικό να συμβουλεύει τους συμπαίκτες του "Πιπίτα" να... παίζουν για αυτόν!

"Θα πρέπει να μάθουμε να τον τροφοδοτούμε καλύτερα. Ο μοναδικός τρόπος είναι να σηκώνουμε το κεφάλι στα τελευταία 15-20 μέτρα και να του δίνουμε τη μπάλα.

Αν δεν το πετύχουμε αυτό, τότε αναγκάζεται να βγει εκτός περιοχής για να ζητήσει τη μπάλα. Εγώ όμως θέλω να τον έχω πάντα κοντά στην περιοχή..."

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ