ΜΙΛΑΝ

Mαλντίνι: "Δεν κάναμε διαπραγμάτευση με Μόντριτς"

Mαλντίνι: "Δεν κάναμε διαπραγμάτευση με Μόντριτς"

Ο Πάολο Μαλντίνι ξεκαθάρισε πως η Μίλαν δεν βιάζεται να κλείσει το ρόστερ της από τη στιγμή που το μεταγραφικό παζάρι διαρκεί ως τις 2 Σεπτεμβρίου ενώ αρνήθηκε πως έγινε διαπραγμάτευση με τον Λούκα Μόντριτς.

Η Μίλαν παρουσίασε επίσημα την Παρασκευή τους Τεό Ερνάντες και Ράντε Κρούνιτς, ωστόσο το πρόσωπο που έκλεψε την παράσταση δεν ήταν άλλος από τον Πάολο Μαλντίνι, ο οποίος έδωσε απαντήσεις για αρκετά μεταγραφικά σενάρια με τα οποία εμπλέκονται οι "ροσονέρι" αυτή την περίοδο.

"Δεν διαπραγματευτήκαμε ποτέ για τον Μόντριτς αλλά συμφωνήσαμε με τον Τζαμπάολο: αυτός ο σύλλογος ψάχνει για καλούς νέους παίκτες και κάποιους έμπειρους.

Η ανάπτυξη των νεαρών παικτών γίνεται μέσα από την παρουσία των νεαρών παικτών. Ο Μόντριτς θα ήταν τέλειος εδώ, όμως δεν διαπραγματευτήκαμε ποτέ μαζί του", τόνισε κατά την παρουσίαση ο άλλοτε θρυλικός άσος της Μίλαν και νυν τεχνικός διευθυντής της, απαντώντας στις φήμες που ήθελαν τους Μιλανέζους να προσπαθούν να πάρουν τον Μόντριτς στο "Σαν Σίρο", για να συνεχίσει:

"Έχουμε ανάγκες σε συγκεκριμένες θέσεις. Οι ποιοτικοί παίκτες είναι πολύ ακριβοί. Έφυγαν τέσσερις μέσοι, οπότε πρέπει να παρέμβουμε εδώ. Διαπραγματευτήκαμε με τους Μπενασέρ και Βερετούτ.

Το μεταγραφικό παζάρι είναι γεμάτο διαπραγματεύσεις, ευκαιρίες και επιλογές. Η Μίλαν φαίνεται να έχει μείνει πίσω, όμως η μεταγραφική περίοδος κλείνει στις 2 Σεπτεμβρίου".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ