ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Εξελίξεις με Ράνγκνικ, Ρέμπιτς και Κρίστοφερ Άγερ

AC Milan's Ante Rebic celebrates after scoring his side's 4th goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Juventus at the Milan San Siro Stadium, Italy, Tuesday, July 7, 2020. (Spada/LaPresse via AP)
AC Milan's Ante Rebic celebrates after scoring his side's 4th goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Juventus at the Milan San Siro Stadium, Italy, Tuesday, July 7, 2020. (Spada/LaPresse via AP) AP

Στην Μίλαν υπάρχει έντονη κινητικότητα ενόψει της νέας σεζόν, παρά το γεγονός ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μιλανέζων δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Ο Γερμανός τεχνικός Ραλφ Ράνγκνικ είναι κοντά στο να αναλάβει την Μίλαν, όπως αποκάλυψε ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο στο live του ιταλικού Sky Sport. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο Ράνγκνικ διαπραγματεύεται την λύση της συνεργασίας του με την Red Bull, και υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να το κάνει τις επόμενες ημέρες».

Ο έγκριτος δημοσιογράφος έδωσε ειδήσεις και για Ρέμπιτς, καθώς ο ατζέντης του, Φαλί Ραμαντάνι, θα πάει την Τετάρτη (22/07) στο Μιλάνο για να συζητήσει με την διοίκηση των "Ροσονέρι" για την απόκτηση του Κροάτη επιθετικού με κανονική μεταγραφή από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Θυμίζουμε ότι η Μίλαν έχει δανείσει στους Γερμανούς τον Αντρέ Σίλβα, με το σενάριο της τράμπας Ρέμπιτς - Σίλβα να παίζει πολύ έντονα.

Τέλος ο Ντι Μάρτζιο επιβεβαίωσε και τα σενάρια που συνδέουν την Μίλαν με τον 22χρονο Νορβηγό στόπερ της Σέλτικ, Κρίστοφερ Άγερ. Ο υψηλόσωμος στόπερ ύψους 1.98, προορίζεται για αντικαταστάτης του Μουσάτσιο ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Για τον Άγερ ενδιαφέρεται και η Λέστερ, η οποία είναι έτοιμη να κάνει επίσημη κρούση στους "Κέλτες". O Άγερ την φετινή σεζόν έπαιξε 49 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 4 γκολ και 2 ασίστ. Έχει φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο 14 φορές.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ