ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Επαφές με Σεβτσένκο για να αναλάβει το τιμόνι

Ukraine coach Andriy Shevchenko waves Ukraine's supporters at the end of the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Portugal and Ukraine at the Luz stadium in Lisbon, Friday, March 22, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Ukraine coach Andriy Shevchenko waves Ukraine's supporters at the end of the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Portugal and Ukraine at the Luz stadium in Lisbon, Friday, March 22, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Η εντός έδρας ήττα από την Φιορεντίνα άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στην Μίλαν, με τον Τζαμπάολο να είναι υπ'ατμόν και τους ροσονέρι να φέρονται να έχουν μιλήσει με τον Αντρέι Σεβτσένκο για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μίλαν στην εκκίνηση της φετινής Serie A και αυτό το δείχνει τόσο ο βαθμολογικός πίνακας όπου έχει βρεθεί στα τάρταρα (16η, με τέσσερις ήττες στις πρώτες έξι αγωνιστικές) όσο και ο αγωνιστικός χώρος, εκεί που οι ροσονέρι παρουσιάζουν άθλια εικόνα.

Η τελευταία μουτζούρα στον κακοφτιαγμένο ροσονέρο καμβά της σεζόν 2019-2020 μπήκε το βράδυ της Κυριακής με την παράδοση άνευ όρων απέναντι στην Φιορεντίνα στο "Σαν Σίρο" (1-3), αποτέλεσμα που έκανε τον Πάολο Μαλντίνι να δηλώσει μεν πως η διοίκηση θα υπερασπίζεται πάντα τον Τζαμπάολο αλλά να παραδεχτεί πως υπάρχει προβληματισμός από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "Tuttomercatoweb", ο Μάρκο Τζαμπάολο θα έχει μία τελευταία ευκαιρία να παραμείνει στο πόστο του και αυτή θα του δοθεί στο ματς της ερχόμενης (7ης) αγωνιστικής της Serie A απέναντι στην Τζένοα, σε ένα ματς μάλιστα που δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Γενοβέζων ο... Τζενάρο Γκατούζο!

AC Milan Andriy Shevchenko of Ukraine during an Uefa Cup first round first leg soccer match between AC Milan and FC Zurich at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Sept. 18, 2008. (AP Photo/Alberto Pellaschiar)
AC Milan Andriy Shevchenko of Ukraine during an Uefa Cup first round first leg soccer match between AC Milan and FC Zurich at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Sept. 18, 2008. (AP Photo/Alberto Pellaschiar) AP PHOTO/ALBERTO PELLASCHIAR

Το ίδιο μέσο αποκαλύπτει πως αν δεν υπάρξει βελτίωση ούτε σε αυτό το 90λεπτο, τότε θα υπάρχει αλλαγή καθώς "οι ροσονέρι έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ουκρανίας και θρύλο της Μίλαν Αντρέι Σεβτσένκο για να αναλάβει το πόστο του προπονητή".

Σημειώνεται πως ο 43χρονος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο της Ουκρανίας από το καλοκαίρι του 2016 και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούλιο του 2020, ενώ ως ποδοσφαιριστής έχει υπηρετήσει την Μίλαν μέσα από δύο διαφορετικές θητείες: η πρώτη από το 1999 μέχρι το 2006 και η δεύτερη (ως δανεικός από την Τσέλσι) τη σεζόν 2008-09.

Ο Ουκρανός θρύλος της Μίλαν δεν είναι πάντως ο μοναδικός υποψήφιος για την άκρη του πάγκου αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport", στη λίστα των διοικούντων τον σύλλογο είναι και τα ονόματα των Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, Λουτσιάνο Σπαλέτι, Κλάουντιο Ρανιέρι και Ρούντι Γκαρσιά.

Photo Credits: AP Photo/Armando Franca, AP Photo/Alberto Pellaschiar

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίλαν - Φιορεντίνα 1-3: Θρίαμβος για βιόλα, σε αποσύνθεση οι ροσονέρι
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ