ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Επίσημα στους Ροσσονέρι ο Μπραχίμ Ντίαθ

Real Madrid's Brahim Diaz gestures during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Mallorca at Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, June 24, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Brahim Diaz gestures during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Mallorca at Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, June 24, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Η Μίλαν ανακοίνωσε με την βούλα την απόκτηση του 21χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού, Μπραχίμ Ντίαθ, με την μορφή δανεισμού από την Ρεάλ Μαδρίτης για έναν χρόνο.

Η Μίλαν ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Μπραχίμ Ντίαθ από την Ρεάλ Μαδρίτης, με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Ο 21χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός θα φοράει στην Μίλαν την φανέλα με τον αριθμό 21.

Τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Μίλαν δεν γνωστοποίησαν τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας, δηλαδή αν υπάρχει οψιόν αγοράς και υπό ποιους όρους. Το συμβόλαιό του με τους “μερένχες” εκπνέει το καλοκαίρι του 2025.

Ο Ντίαθ ανήκει στην Ρεάλ από τον Ιανουάριο του 2019, όταν αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι έναντι 17 εκατομμυρίων ευρώ. Στην μέχρι τώρα παρουσία του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου πραγματοποίησε 21 συμμετοχές και πέτυχε 2 τέρματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ