ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Φουλάρει για τον Τορέιρα της Άρσεναλ

Arsenal's Lucas Torreira celebrates after scoring his side's second goal during the Europa League first leg quarterfinal soccer match between Arsenal and Napoli at Emirates stadium in London, Thursday, April 11, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Lucas Torreira celebrates after scoring his side's second goal during the Europa League first leg quarterfinal soccer match between Arsenal and Napoli at Emirates stadium in London, Thursday, April 11, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Μάρκο Τζαμπάολο επέλεξε τον Λούκας Τορέιρα για τη μεσαία γραμμή και η διοίκηση της Μίλαν έκανε άμεσα πρόταση στην Άρσεναλ για την απόκτηση του Ουρουγουανού μέσου.

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του Μάρκο Τζαμπάολο στην τεχνική ηγεσία της, έγινε γνωστός ο πρώτος μεγάλος στόχος της Μίλαν: ο Λούκας Τορέιρα της Άρσεναλ για τον οποίο έχει εξαιρετική άποψη ο τεχνικός των "ροσονέρι" από τη συνεργασία που είχαν την εποχή της συνύπαρξής τους στην Σαμπντόρια.

Όπως αποκάλυψε η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", έγινε ήδη η πρώτη επαφή μεταξύ της Άρσεναλ και της Μίλαν, με τους "κανονιέρηδες" να είναι ανοιχτοί σε διετή δανεισμό του παίκτη με ένα ποσό μεταξύ 5 και 8 εκατομμυρίων ευρώ και κατόπιν της υποχρεωτικής αγοράς του από τους Μιλανέζους με την άμεση καταβολή 38.000.000 ευρώ.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως ο διετής δανεισμός έχει να κάνει με το γεγονός πως η Μίλαν είναι υπό στενό οικονομικό έλεγχο από την UEFA μέχρι το 2021 (που την αναγκάζει να περιορίζει τα έξοδά της), με την πρόταση προς τον παίκτη να αφορά συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 3.500.000 στα επόμενα δύο χρόνια της παρουσίας του στο "Σαν Σίρο".

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίλαν και Ίντερ ήρθαν σε συμφωνία για το νέο τους στάδιο
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ