ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Κλείνει τον Τεό Ερναντέζ

Real Madrid's new signing Theo Hernandez enters the pitch during his official presentation at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, July 10, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's new signing Theo Hernandez enters the pitch during his official presentation at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, July 10, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Σύμφωνα με τα ιταλικά και ισπανικά ΜΜΕ, η Μίλαν ήρθε σε συμφωνία με τη Ρεάλ για την απόκτηση του αριστερού μπακ, Τεό Ερναντέζ, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 20.000.000 ευρώ.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τεό Ερναντέζ βρίσκεται η Μίλαν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ιταλικών και ισπανικών ΜΜΕ, οι "ροσονέρι" ήρθαν σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Γάλλου αριστερού μπακ, προσφέροντας 20.000.000 ευρώ.

Μετά την απόκτηση του Φερλάν Μεντί από τη Ρεάλ και την παρουσία του Μαρσέλο, ο Ερναντέζ δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν. Γι' αυτό το λόγο και θεωρήθηκε προτιμότερο να παραχωρηθεί με κανονική μεταγραφή.

Την περσινή σεζόν, ο 21χρονος μπακ αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ρεάλ Σοθιεδάδ, μετρώντας ένα γκολ και δύο ασίστ σε 28 αγώνες. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ερναντέζ θα περάσει τη Δευτέρα (01/07) από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο έξι ετών με την ιταλική ομάδα.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εκτός Europa League η Μίλαν για το Financial Fair Play
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ