ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: "Μάχη" Σπαλέτι - Πιόλι για τον πάγκο

Inter Milan coach Luciano Spalletti gives instructions during the Serie A soccer match between Inter Milan and Spal at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, March 10, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan coach Luciano Spalletti gives instructions during the Serie A soccer match between Inter Milan and Spal at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, March 10, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Μίλαν αναζητά τον αντικαταστάτη του Μάρκο Τζανπάολο στην τεχνική ηγεσία, με τους Λουτσιάνο Σπαλέτι και Στέφανο Πιόλι να αποτελούν τους δύο βασικούς στόχους των "ροσονέρι".

Η σεζόν δεν κυλάει ιδανικά για τη Μίλαν, καθώς, ύστερα από επτά αγωνιστικές, στην 13η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς. Παρά τη νίκη επί της Τζένοα, το μέλλον του Μάρκο Τζανπάολο στον πάγκο των "ροσονέρι" θεωρείται κάτι παραπάνω από αβέβαιο. Ουσιαστικά, ο 52χρονος τεχνικός μένει μέχρι να... φύγει.

Είναι χαρακτηριστικό πως, σύμφωνα με τη " Gazzetta dello Sport", ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι θα έχει επαφές εντός της ημέρας τόσο με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι όσο και με τον Στέφανο Πιόλι. Ο Σπαλέτι είναι ο πρώτος στόχος, αλλά υπάρχει θέμα με το συμβόλαιό του, καθώς θεωρείται ακόμα εργαζόμενος της Ίντερ μέσω της Suning Group.

Από την άλλη πλευρά, ο Πιόλι, ύστερα από δύο σεζόν στη Φιορεντίνα, βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου σταθμού της καριέρας του και όπως είναι λογικό, η περίπτωση της Μίλαν δεν τον αφήνει ασυγκίνητο. Μάλιστα, τα ιταλικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως εξαιτίας του "κολλήματος" που υπάρχει στην υπόθεση του Σπαλέτι, είναι τη δεδομένη στιγμή το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Μιλανέζων.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ