ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Γκατούζο παρομοίασε τον Πιάτεκ με τον... Ρόμποκοπ!

AC Milan coach Gennaro Gattuso calls for referee's attention during the Serie A soccer match between AC Milan and Sampdoria, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 28, 2018. AC Milan won 3-2. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan coach Gennaro Gattuso calls for referee's attention during the Serie A soccer match between AC Milan and Sampdoria, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 28, 2018. AC Milan won 3-2. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Τζενάρο Γκατούζο έσταξε μέλι για τον διάδοχο του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στην κορυφή της επίθεσης της Μίλαν, Κρίστοφ Πιάτεκ, ενώ αναφέρθηκε και στο άγχος που διακατείχε τον "Πιπίτα".

Το πείραμα με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν απέτυχε (παταγωδώς) στην Μίλαν τους τελευταίους μήνες ωστόσο οι "ροσονέρι" δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και αποφάσισαν να ρίξουν νέα... ζαριά για να προκαλέσουν εκ νέου την ποδοσφαιρική τους τύχη.

Άφησαν τον Αργεντινό επιθετικό να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι μετά τη συμφωνία των Λονδρέζων με την Γιουβέντους και αντ'αυτού απέκτησαν τον Κρίστοφ Πιάτεκ από την Τζένοα, δίνοντας το ποσό των 35.000.000 ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Πολωνό στράικερ με τα 13 γκολ στον πρώτο γύρο της φετινής Serie A.

Ποιές είναι οι πρώτες εντυπώσεις των Μιλανέζων από το νέο μεταγραφικό απόκτημα; Εξαιρετικές αν λάβουμε υπόψη τα όσα εξομολογήθηκε ο Τζενάρο Γκατούζο στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (ενόψει του σπουδαίου ματς που έρχεται για την Μίλαν κόντρα στην Νάπολι) για τον Πιάτεκ.

"Ο Πιάτεκ μοιάζει με τον Ρόμποκοπ (τον άνθρωπο-ρομπότ, κινηματογραφικό ήρωα περασμένων δεκαετιών). Τα μόνα λόγια που λέει είναι "Θέλω να βάλω γκολ και να τα διαλύσω όλα". Το έδειξε από την Πέμπτη στην πρώτη του προπόνηση.

Έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ήρθε με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και έμεινε έκπληκτος από την υποδοχή που του έγινε στο Μιλανέλο και στα αποδυτήρια", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκατούζο και πρόσθεσε αναφορικά με τον αποχωρήσαντα Ιγκουαΐν.

"Για τον Ιγκουαΐν θέλω να πω ότι είναι παρελθόν και δεν θέλω να μιλήσω. Έκανε την επιλογή του, εμείς οφείλουμε να προχωρήσουμε. Τον ευχαριστώ για αυτά που μου έδωσε προσωπικά, θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω και εμείς ως τεχνικό τιμ και ομάδα θα μπορούσαμε επίσης να δώσουμε κάτι περισσότερο.

Όταν μάλιστα δεν σκοράρεις, ο Τύπος σε κάνει κομμάτια και ο Ιγκουαΐν υπέφερε από αυτό το πράγμα. Ίσως και να υπέφερε έχοντας στο μυαλό του την πιθανότητα να μην τον αγόραζε η Μίλαν αν δεν τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας".

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ