ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Γκατούζο πρότεινε Ριμπερί αλλά η διοίκηση τον απέρριψε

Fiorentina's Franck Ribery, left, and AC Milan's Mateo Musacchio fight for the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Fiorentina's Franck Ribery, left, and AC Milan's Mateo Musacchio fight for the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Στην αποκάλυψη πως ο Τζενάρο Γκατούζο είχε προτείνει στην Μίλαν την απόκτηση δύο ελεύθερων παικτών, με τον έναν να είναι ο Φρανκ Ριμπερί, προχώρησε Ιταλός πρώην ποδοσφαιριστής.

Ο Φρανκ Ριμπερί ήταν ένας από τους παίκτες πάνω στους οποίους στηρίχτηκε η Μπάγερν για να χτίσει την αυτοκρατορία της τα προηγούμενα χρόνια, όμως από το καλοκαίρι του 2019 η ομάδα που απολαμβάνει τις υπηρεσίες του ποιοτικού Γάλλου φορ είναι η Φιορεντίνα.

Σύμφωνα πάντως με την Μάσιμο Μπραμπάτι με βάση τα όσα αποκάλυψε στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό "Tuttomercatoweb Radio", θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν η Μίλαν η επόμενη ομάδα του μετά τους Βαυαρούς αν εισακούονταν οι προτάσεις του Τζενάρο Γκατούζο λίγους μήνες νωρίτερα!

"Εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω γιατί η Μίλαν πήρε αυτό το μακρύ περιφερειακό μονοπάτι με τον Μάρκο Τζαμπάολο, πριν καταλήξει στον Στέφανο Πιόλι.

Θα ήταν καλύτερα να κρατήσει τον Γκατούζο και να ακολουθήσει τις ιδέες του, καθώς σε ένα μίτινγκ που είχαν τους ζήτησε να υπογράψουν τρεις έμπειρους παίκτες, συμπεριλαμβανομένων δύο που ήταν ελεύθεροι.

Ένας από αυτούς τους παίκτες που είχε ζητήσει ο Γκατούζο ήταν ο Ριμπερί, τον οποίο έφερε κατόπιν στην Φιορεντίνα ο Λούκα Τόνι και κάνει σπουδαία πράγματα εκεί.

Η Μίλαν αντίθετα απέρριψε τον Γκατούζο και όλες τις προτάσεις του", δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίλαν: Η "τρύπα" στον ισολογισμό φέρνει αποχωρήσεις

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ