ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Γκατούζο στέλνει τους παίκτες του στην απομόνωση

AC Milan coach Gennaro Gattuso looks to the players prior to the start of the Italian Cup, first leg semifinal soccer match between Lazio and AC Milan at the Olympic stadium in Rome, Italy, Tuesday, Feb.25, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
AC Milan coach Gennaro Gattuso looks to the players prior to the start of the Italian Cup, first leg semifinal soccer match between Lazio and AC Milan at the Olympic stadium in Rome, Italy, Tuesday, Feb.25, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο προπονητής της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο, στέλνει τους παίκτες του σε "ritiro", εξαιτίας της αργοπορίας του Μπακαγιόκο στην προπόνηση.

Ο Τζενάρο Γκατούζο θα αποτελέσει παρελθόν από τη Μίλαν μετά το τέλος της σεζόν, έπειτα από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση των "ροσονέρι". Παρ' όλα αυτά, ο Ιταλός κόουτς συνεχίζει να εργάζεται προκειμένου να επιτύχει τον στόχο της 4ης θέσης του πρωταθλήματος, που οδηγεί στο Champions League.

Ο "Ρίνο", μετά την ήττα της Μίλαν από τη Τορίνο με 2-0, είχε αποφασίσει να στείλει τους παίκτες του σε "ritiro", δηλαδή στην απομόνωση. Για πέντε μέρες θα έμεναν κλεισμένοι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, μακριά από τα σπίτια τους και θα ήταν συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στο στόχο της ομάδας.

Ο τεχνικός της Μίλαν είχε μπει σε σκέψεις για το αν τελικά θα υλοποιήσει την απόφασή του, όμως αυτή θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Αφορμή, σύμφωνα με το Calciomercato, ήταν η αργοπορία του Μπακαγιόκο στην προπόνηση.

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος έφτασε στα τελευταία δέκα λεπτά της προπόνησης της Τετάρτης (1/5), με συνέπεια ο Γκατούζο να γίνει έξαλλος. Έτσι, θα υποβάλλει την ομάδα του σε "ritiro" μέχρι το επόμενο παιχνίδι της Μίλαν κόντρα στη Μπολόνια την Δευτέρα (5/1).

Επιπλέον, το ρεπορτάζ προσθέτει ότι το μέλλον του Μπακαγιόκο στη Μίλαν είναι αμφίβολο μετά το ατόπημά του.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ