ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Ιμπραχίμοβιτς βρυχάται στην Ίντερ

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic gestures during a Serie A soccer match between AC Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 19, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Zlatan Ibrahimovic gestures during a Serie A soccer match between AC Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 19, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το "Derby della Madonnina" και φρόντισε να... προειδοποιήσει την Ίντερ μέσω video που ανέβασε στο Instagram.

Στο ματς με την Βερόνα απουσίασε λόγω ίωσης αλλά και μικροενοχλήσεων στο πόδι και αυτό έπαιξε το ρόλου του ώστε η Μίλαν να κολλήσει στο 1-1 και να χάσει την ευκαιρία να πάρει για πρώτη φορά στο φετινό Καμπιονάτο τέταρτη διαδοχική νίκη.

Ενόψει όμως του μεγάλου ντέρμπι με την Ίντερ όπου οι ροσονέρι έχουν τέραστιο κίνητρο, όχι μόνο γοήτρου αλλά και βαθμολογικό, όλα δείχνουν πως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα δηλώσει παρών!

Την Τρίτη ο Σουηδός επιθετικός προπονήθηκε στο γυμναστήριο και την Τετάρτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τον "Ίμπρα" να αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων από την Πέμπτη και το γεγονός αυτό να τον έχει σε εγρήγορση ενόψει Ίντερ.

Δεν έχασε μάλιστα την ευκαιρία να στείλει μήνυμα στη συμπολίτισσα και πρώην ομάδα του, καθώς ανέβασε ένα video όπου τον δείχνει... βρυχάται κατά τη διάρκεια προθέρμανσής του με την Μίλαν, και να κάνει το εξής σχόλιο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram: "Τα λιοντάρια δεν ακούγονται όπως οι άνθρωποι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λουκακού: "Ο Ιμπραχίμοβιτς είναι πρωταθλητής"
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ