ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Μαλντίνι τίμησε τον 100άρη Ιμπραχίμοβιτς

Μίλαν: Ο Μαλντίνι τίμησε τον 100άρη Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς συμπλήρωσε 100 συμμετοχές για λογαριασμό της Μίλαν και οι ροσονέρι τον τίμησαν με ιδιαίτερο τρόπο, με τον Πάολο Μαλντίνι να του παραδίδει φανέλα με το Νο 100 και το όνομα του Σουηδού στην πλάτη (VIDEO).

Η 17η Ιουλίου 2020 ήταν μία ξεχωριστή ημερομηνία στην καριέρα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς καθώς με αφορμή τη συμπλήρωση 100 αγώνων του με την Μίλαν, ο σύλλογος του έκανε δώρο μία φανέλα με το όνομά του και το Νο 100 στην πλάτη.

Την τιμητική αυτή φανέλα την παρέδωσε στον 38χρονο σούπερ σταρ ο θρύλος των ροσονέρι Πάολο Μαλντίνι, με τον Ίμπρα να κάνει λόγο για μεγάλη τιμή και να εκφράζει την ευχή του να παίξει άλλα τόσα ματς με τους Μιλανέζους και κατόπιν να "τρολάρει" τους συμπαίκτες του λέγοντας:

"Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς αυτούς. Ευτυχώς δεν είχα μεγάλο ανταγωνισμό".

Από την πλευρά του, ο Πάολο Μαλντίνι, παρέδωσε και ένα επετειακό μετάλλιο στον Σουηδό για να θυμάται το γεγονός και έκανε την εξής δήλωση: "Έχεις παίξει για πάρα πολλές ομάδες.

Είδα όμως ότι μόνο σε τρεις έπαιξες πάνω από 100 ματς και αυτές είναι ο Άγιαξ, η Ίντερ και η Παρί Σεν Ζερμέν. Συνεπώς είναι ένας σημαντικός στόχος. Μπράβο Ζλάταν".

Σημειώνεται πως σε αυτά τα 100 ματς με τους Μιλανέζους σε όλες τις διοργανώσεις (από το 2010 μέχρι το 2012 και τους τελευταίους μήνες) ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς βρήκε 62 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, γεγονός που τον κατατάσσει στην 20η θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών για τους διαβόλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ