ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Μπακαγιόκο είπε στον Γκατούζο "άντε γαμ@@@@"

AC Milan's Tiemoue Bakayoko celebrates after scoring his side's opening goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Tiemoue Bakayoko celebrates after scoring his side's opening goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η κάμερα έπιασε τον Μπακαγιόκο να βρίζει τον προπονητή της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο, όταν εκείνος του ζήτησε να περάσει αλλαγή στο παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο την Μπολόνια.

Η Μίλαν μπορεί να κέρδισε την Μπολόνια με 2-1 και να παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της τετράδας και στην πρόκριση στο Champions League, όμως το κλίμα στους "ροσονέρι" παραμένει βαρύ.

Ο Τζενάρο Γκατούζο με τον δανεικό από την Τσέλσι, Τιεμουέ Μπακαγιόκο, βρίσκονται στα μαχαίρια. Πρώτη αφορμή ήταν η καθυστέρηση του 24χρονου αμυντικού μέσου στην προπόνηση της περασμένης εβδομάδας, που είχε ως αποτέλεσμα την τιμωρία ολόκληρης της ομάδας.

Στο παιχνίδι της Δευτέρας, ο "Ρίνο" άφησε τον Μπακαγιόκο στον πάγκο, όμως στο πρώτο ημίχρονο του ζήτησε να αντικαταστήσει τον Μπίλια. Ο Γάλλος μέσος του απάντησε "άντε γαμ@@@@" με τον Γκατούζο τελικά να επιλέγει τον Μάουρι αντ' αυτού.

Το μέλλον του Μπακαγιόκο στην Μίλαν είναι αρκετά αμφίβολο, ενώ σύμφωνα με τον κόουτς της Μίλαν, θα υπάρξει μεταξύ τους για να συζητήσουν για το ζήτημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η τρομερή γκάφα της μαμάς του Ρονάλντο για τα 20 άτιτλα χρόνια της Γιουβέντους!
Κόντε: "Είναι 60% η πιθανότητα να προπονήσω στην Ιταλία τη νέα σεζόν"
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ