ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Ριβάλντο έστειλε μήνυμα στον Πακέτα

Brazil's Flamengo Lucas Paqueta, right, celebrates with teammates after scoring against Argentina's Independiente during the Copa Sudamericana final championship soccer match at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Dec.13, 2017. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Brazil's Flamengo Lucas Paqueta, right, celebrates with teammates after scoring against Argentina's Independiente during the Copa Sudamericana final championship soccer match at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Dec.13, 2017. (AP Photo/Silvia Izquierdo) AP PHOTO/SILVIA IZQUIERDO

Ο Λούκας Πακέτα αποτελεί την τελευταία ηχηρή μεταγραφική επένδυση της Μίλαν και ο Ριβάλντο έσπευσε να τον καλωσορίσει στη νέα του οικογένεια με ξεχωριστό τρόπο (VIDEO).

Η Μίλαν έχει θέσει ως στόχο την επιστροφή της στο Champions League τη νέα σεζόν και προκειμένου να μπορέσει να είναι μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Serie A δεν διστάζει να ανοίξει το πουγκί της μεσούσης της σεζόν και να σκορπίσει γενναιόδωρα αρκετά χρήματα.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η κίνηση της απόκτησης του Λούκας Πακέτα, με την ομάδα του Μιλάνου να ανακοινώνει επίσημα την έλευση του 21χρονου επιτελικού μέσου από την Φλαμένγκο δαπανώντας το ποσό των 35.000.000 ευρώ για χατίρι του.

"Δεν πιστεύουμε πως είναι ρισκαδόρικη επένδυση αλλά σημαντική. Είναι ένας νεαρός παίκτης που έχει ήδη αποδείξει την αξία του και τώρα θα πρέπει να το δείξει και στην Μίλαν", τόνισε κατά τη παρουσίασή του ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν, Λεονάρντο, με τους "ροσονέρι" να καλωσορίζουν μάλιστα τον παίκτη με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Αυτός ήταν να απευθυνθούν σε αρκετούς Βραζιλιάνους πρώην σταρ των "ροσονέρι" για να του δώσουν συμβουλές στα πρώτα του βήματα, με έναν εξ αυτών να είναι και ο Ριβάλντο.

"Γεια σου. Συγχαρητήρια για τη μετακίνησή σου. Το αξίζεις για όλα όσα έκανες στην Βραζιλία. Τώρα είναι μία νέα ζωή. Έρχεσαι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο όπου ήμουν τυχερός που αγωνίστηκα εγώ και αρκετοί ακόμη Βραζιλιάνοι.

Τώρα είναι η σειρά σου και πιστεύω ότι θα έχεις σπουδαίες σεζόν. Θα λάμψεις επειδή είσαι σε έναν σπουδαίο σύλλογο. Είναι μία οικογένεια, ένας σύλλογος όπου ο κάθε μεγάλος παίκτης θα ήθελε να βρίσκεται.

Τώρα είναι η σειρά σου. Μία μεγάλη αγκαλιά και ο Θεός να σε ευλογεί", ανέφερε στο διαδικτυακό του μήνυμα ο "Ρίμπο".

Photo Credits: AP Photo/Silvia Izquierdo

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ