ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ομαδική φωτογραφία χωρίς Ιγκουαΐν, φήμες για άμεσο αντίο

AC Milan's Gonzalo Higuain reacts after a missed chance to score during a Serie A soccer match between AC Milan and Spal, at the San Siro stadium, Saturday, Dec. 29, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Gonzalo Higuain reacts after a missed chance to score during a Serie A soccer match between AC Milan and Spal, at the San Siro stadium, Saturday, Dec. 29, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η ομάδα της Μίλαν πόζαρε μαζί με τον Πρίγκηπα της Σαουδικής Αραβίας ενόψει της αποψινής κόντρας της με την Γιουβέντους για το ιταλικό Super Cup, έχοντας όμως μία ηχηρή απουσία: αυτή του Ιγκουαΐν!

Η αποστολή της Μίλαν φιλοξενείται στην Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο του αγώνα που δίνει το βράδυ της Τετάρτης (16/1, 19:30, Live από το Sport24.gr) με την Γιουβέντους για τον Supercoppa Italiana και στο πλαίσιο της αναμέτρησης παίκτες και διοικούντες τον μιλανέζικο σύλλογο έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία με τον Σαουδάραβα Πρίγκηπα Αμπντουλαζίζ μπιν Τουρκί Αλ-Φαϊζάλ.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό των "ροσονέρι" στο Twitter και με το που έγινε αυτό, δημιουργήθηκε άμεσα (σημαντικό) θέμα, καθώς από το "κάδρο" ο μοναδικός που έλειπε ήταν ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Το γεγονός μάλιστα αυτό συνδέθηκε αυτόματα με τα σενάρια που τον θέλουν να μετράει ημέρες (ή ακόμα και ώρες) στην Μίλαν πριν πάρει τη μεταγραφή του στην Τσέλσι του Μαουρίτσιο Σάρι και οι περισσότεροι άρχισαν να αναρωτιούνται μήπως δεν αγωνιστεί καν στον τελικό με την Γιουβέντους.

Όλα αυτά υποχρέωσαν τους Μιλανέζους να σπεύσουν να πάρουν θέση και υποστήριξαν πως ο "Πιπίτα" δεχόταν εκείνη την ώρα περιποιήσεις με τους φυσικοθεραπευτές, την ώρα που έχει μάλιστα ανεβάσει πυρετό.

Το αν πρόκειται για αληθινό πυρετό ή... μεταγραφικό, ίσως να το ξέρουμε σε λίγες ώρες, με τα ιταλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως δεν αποκλείεται να μην αγωνιστεί ο Αργεντινός κόντρα στην πρώην ομάδα του και να παίξει βασικός στην επίθεση ο Πάτρικ Κουτρόνε.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ