ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Οριστική συμφωνία με Ράνγκνικ

Leipzig's head coach Ralf Rangnick gestures during the German first division Bundesliga soccer match between RB Leipzig and TSG 1899 Hoffenheim in Leipzig, Germany, Monday, Feb. 25, 2019. The match ended 1-1. (AP Photo/Jens Meyer)
Leipzig's head coach Ralf Rangnick gestures during the German first division Bundesliga soccer match between RB Leipzig and TSG 1899 Hoffenheim in Leipzig, Germany, Monday, Feb. 25, 2019. The match ended 1-1. (AP Photo/Jens Meyer) AP PHOTO/JENS MEYER

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Guardian", η Μίλαν ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Ραλφ Ράνγκνικ προκειμένου να αποτελέσει τον διάδοχο του Στέφανο Πιόλι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας από την επόμενη σεζόν.

Προπονητής της Μίλαν θα πρέπει να θεωρείται ο Ραλφ Ράνγκνικ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του " Guardian", οι διοικούντες την ιταλική ομάδα ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον Γερμανό προπονητή προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Στέφανο Πιόλι στην τεχνική ηγεσία μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Ο 62χρονος τεχνικός, μάλιστα, αναμένεται να έχει διπλό ρόλο στους "ροσονέρι", αφού πέρα από προπονητής αναμένεται να είναι κι ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, με τον εμβληματικό Πάολο Μαλντίνι να αποτελεί παρελθόν στο τέλος της σεζόν. O Ράγκνικ ήταν αθλητικός διευθυντής στη Λειψία από το 2012 έως το 2019, ενώ τις σεζόν 2015-16 και 2018-19 κάθισε και στον πάγκο της ομάδας, μετρώντας 50 νίκες σε 88 αγώνες.

Κατά το παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο των Ανόβερου, Στουτγκάρδης, Σάλκε και Χόφενχαϊμ, ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τη Μίλαν αναμένεται να είναι τριετούς διάρκειας, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Η Μίλαν μετά από 30 αγωνιστικές, είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας και δίνει μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ούσα στο -2 από την πέμπτη Ρόμα και την έκτη Νάπολι.

Photo Credits: AP Photo/Jens Meyer

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ