ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Παίρνει δανεικό τον Κιάερ

Denmark's Simon Kjaer controls the ball during the round of 16 match between Croatia and Denmark at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod, Russia, Saturday, July 1, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Denmark's Simon Kjaer controls the ball during the round of 16 match between Croatia and Denmark at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod, Russia, Saturday, July 1, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Η Μίλαν παίρνει δανεικό από τη Σεβίλλη τον Δανό αμυντικό, Σίμον Κιάερ, τον οποίον ο μελλοντικός συμπαίκτης του, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, είχε πιάσει από το λαιμό σε ματς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φενέρμπαχτσε το 2016. (VIDEO)

Το ημερολόγιο έδειχνε 3 Νοεμβρίου του 2016 όταν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπιανε από το λαιμό τον Σίμον Κιάερ της Φενέρμπαχτσε σε ματς των δυο ομάδων για το Europa League.

Ο Σουηδός επιθετικός και ο Δανός αμυντικός θα μοιράζονται τα ίδια αποδυτήρια σε λίγες ημέρες. Θα είναι συμπαίκτες στη Μίλαν.

Οι ροσονέρι παίρνουν δανεικό τον Σίμον Κιάερ από τη Σεβίλλη. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον Τζούλεν Λοπετέγκι στους Ανδαλουσιάνους και το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε δανεικός στην Αταλάντα.

Ούτε όμως στην ομάδα του Μπέργκαμο, η οποία εντυπωσιάζει εντός κι εκτός ιταλικών συνόρων, βρήκε χώρο και χρόνο μετρώντας μόλις έξι συμμετοχές.

Έτσι ο δανεισμός του σπάει και θα παραχωρηθεί από την ισπανική ομάδα στη Μίλαν με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Έχει τεθεί κι οψιόν αγοράς ύψους 5.000.000 ευρώ μετά από το πέρας του δανεισμού.

Θυμηθείτε στο ακόλουθο video το περιστατικό με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και τον Σίμον Κιάερ το Νοέμβριο του 2016:

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ