ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Πήρε τον Ρέμπιτς από την Άιντραχτ και της έδωσε τον Σίλβα

Frankfurt's Ante Rebic celebrates after scoring his side's opening goal challenge for the ball during the German soccer cup final match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Michael Sohn)
Frankfurt's Ante Rebic celebrates after scoring his side's opening goal challenge for the ball during the German soccer cup final match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Michael Sohn) AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Παίκτης της Μίλαν είναι με κάθε επισημότητα ο Άντε Ρέμπιτς, με τους ροσονέρι να τον αποκτούν με διετή δανεισμό από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης δίνοντας ως αντάλλαγμα στον γερμανικό σύλλογο τον Αντρέ Σίλβα.

Ο Μάρκο Τζαμπαόλο δεν ήθελε τον Αντρέ Σίλβα στο ρόστερ (επέστρεψε αυτό το καλοκαίρι μετά το δανεισμό του στην Σεβίλλη) αλλά τον Άντε Ρέμπιτς και οι διοικούντες την Μίλαν έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να μην του χαλάσουν το χατίρι. Και τα κατάφεραν!

Το απόγευμα της Δευτέρας, στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών σε Γερμανία και Ιταλία, έγινε το διπλό deal, με τον Αντρέ Σίλβα να παραχωρείται από την Μίλαν στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τους Γερμανούς να ανάβουν το πράσινο φως για την μετακίνηση του Άντε Ρέμπιτς στην Λομπαρντία.

Ο Ρέμπιτς πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους ροσονέρι, με τον Κροάτη επιθετικό να πηγαίνει ως δανεικός στην Μίλαν και να μπαίνει αγοράς ύψους 25.000.000 ευρώ για το καλοκαίρι του 2021.

Ακριβώς η ίδια συμφωνία (διετής δανεισμός και οψιόν αγοράς το 2021) ισχύει και για τον Αντρέ Σίλβα που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως οι άνθρωποι της Μίλαν θα προσπαθήσουν στο... παρά ένα των μεταγραφών να αποκτήσουν και τον Τάισον από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, που κοστολογείται 30.000.000 ευρώ από τους Ουκρανούς.

Photo Credits: AP Photo/Michael Sohn

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίλαν - Μπρέσια 1-0: Σεφτέ στις νίκες για τους ροσονέρι
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ