ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Πληρώνει αποζημίωση 2 εκατ. ευρώ στον Ράνγκνικ

Leipzig's head coach Ralf Rangnick reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and RB Leipzig in Dortmund, Germany, Sunday, Aug. 26, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Leipzig's head coach Ralf Rangnick reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and RB Leipzig in Dortmund, Germany, Sunday, Aug. 26, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Μίλαν ανανέωσε την συνεργασία της με τον Στέφανο Πιόλι, μία εξέλιξη που την υποχρεώνει να πληρώσει αποζημίωση στον Ραλφ Ράνγκνικ, λόγω του προσυμφώνου που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές.

Η Μίλαν θα δώσει αποζημίωση 2.000.000 ευρώ στον Ραλφ Ράνγκνικ και ο λόγος είναι η αθέτηση της συμφωνίας που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές πριν από μερικές εβδομάδες, σύμφωνα με το Gazzetta Dello Sport. Οι ροσονέρι αποφάσισαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Στέφανο Πιόλι μέχρι το 2022, ως ένδειξη αναγνώρισης για το καλό εξάμηνο που έκανε στο Σαν Σίρο.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ σε δηλώσεις του είπε χαρακτηριστικά ότι αυτή η απόφαση " πάρθηκε από κοινού, καθώς δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για συνεργασία". Από την πλευρά του, ο εκτελεστικός διευθυντής της Μίλαν, Ιβάν Γκαζίδης, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Στέφανο Πιόλι είπε μεταξύ άλλων ότι " είναι ικανός να προσφέρει το όραμα για το ποδόσφαιρο που θέλουμε για την ομάδα μας".

Η εξέλιξη αυτή επηρεάζει και το μέλλον του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, καθώς ο Στέφανο Πιόλι επιθυμεί την παραμονή του Σουηδού στο Μιλάνο.

AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ