ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν: Προειδοποιεί για την ασφάλεια των οπαδών της στην Ελλάδα

AC Milan fans display a banner reading "United in the sorrow of Astori's family, Rest in Peace" during the Europa League, round of 16 first-leg soccer match between AC Milan and Arsenal, at the Milan San Siro stadium, Italy, Thursday, March 8, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan fans display a banner reading "United in the sorrow of Astori's family, Rest in Peace" during the Europa League, round of 16 first-leg soccer match between AC Milan and Arsenal, at the Milan San Siro stadium, Italy, Thursday, March 8, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ένα 24ωρο πριν τη σπουδαία μάχη με τον Ολυμπιακό, η Μίλαν εξέδωσε ανακοίνωση όπου δίνει οδηγίες στους οπαδούς για το τι θα πρέπει να αποφύγουν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα.

Η Μίλαν μετράει αντίστροφα για το τελευταίο φετινό παιχνίδι της στη φάση των ομίλων του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με φόντο τη φάση των "32" της διοργάνωσης, και η διοίκησή του μιλανέζικου συλλόγου παίρνει τα μέτρα της.

Για τη ακρίβεια... μέτρα ασφαλείας, με τους "ροσονέρι" να μην έχουν ξεχάσει τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα, στον σταθμό "Πευκάκια" του ηλεκτρικού λίγο πριν τον αγώνα της ΑΕΚ με την Μίλαν την περασμένη σεζόν, και να στέλνει προειδοποιητικά μηνύματα στους τιφόζι της που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα αναφορικά με τον τρόπο που θα μεταβούν στο γήπεδο αλλά και τα... ρούχα που θα φορούν!

"Η Μίλαν ευχαριστεί τους οπαδούς των ροσονέρι που με μεγάλη αγάπη και αφοσίωση αποφάσισαν να ακολουθήσουν την ομάδα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Σας δίνουμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για να εγγυηθούμε την ασφάλεια της μετακίνησης.

• "Θυμόμαστε να έχουμε μαζί μας ταυτότητα ή διαβατήριο που θα χρησιμεύει για την είσοδο στο στάδιο".

• "Για λόγους ασφαλείας σας συμβουλεύουμε να μην περπατάτε μόνοι στην πόλη ή να φοράτε φανέλες, κασκόλ ή οποιοδήποτε άλλο διακριτικό της Μίλαν".

• "Μην χρησιμοποιήσετε σε καμία περίπτωση τα δημόσια μέσα μεταφοράς για να πάτε στο στάδιο. Εξυπηρετηθείτε από τα μέσα μεταφοράς που θα θέσει στην υπηρεσία των οπαδών της η Μίλαν", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ