ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Σενάρια για επιστροφή Γκατούζο

AC Milan coach Gennaro Gattuso calls for referee's attention during the Serie A soccer match between AC Milan and Sampdoria, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 28, 2018. AC Milan won 3-2. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan coach Gennaro Gattuso calls for referee's attention during the Serie A soccer match between AC Milan and Sampdoria, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 28, 2018. AC Milan won 3-2. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι ανάμεσα στα υποψήφια ονόματα για τον πάγκο της Μίλαν, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Μάρκο Τζαμπάολο.

Ο Μάρκο Τζαμπάολο δεν διάγει και τις καλύτερες στιγμές του στον πάγκο της Μίλαν και πολλά έχουν γραφτεί για το μέλλον του. Όσο τα αποτελέσματα των ροσονέρι είναι τραγικά και η εικόνα αποκαρδιωτική, τα σενάρια θα δίνουν και θα παίρνουν.

Το παιχνίδι με τη Τζένοα στο "Μαράσι" είναι κρίσιμο για το μέλλον του Ιταλού προπονητή και με τη διακοπή του πρωταθλήματος να ακολουθεί, δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εξελίξεις και να υπάρξει διάδοχη κατάσταση.

Η "Corriere dello Sport" γράφει σε ρεπορτάζ της πως δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο Τζενάρο Γκατούζο, όμως θα πρέπει να αποχωρήσει ο Πάολο Μαλντίνι από τη διοίκηση, καθώς η σχέση τους δεν είναι καλή. Πάντως, τ' όνομα του άλλοτε κόουτς της Μίλαν παίζει ξανά.

Από εκεί και πέρα, οι Αρσέν Βενγκέρ, Κλάουντιο Ρανιέρι και Ρούντι Γκαρσία επίσης είναι μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται έντονα για την τεχνική ηγεσία της ιταλικής ομάδας, που περνάει περίοδο παρατεταμένης κρίσης, την ώρα που η συμπολίτισσα Ίντερ έχει βρει τον δρόμο της με τον Αντόνιο Κόντε.

AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ