ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Θέλει να φύγει ο Τσαλχάνογλου

AC Milan's Hakan Calhanoglu celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Lazio and AC Milan at the Rome Olympic stadium, Saturday, July 4, 2020. (AP Photo/Riccardo De Luca)
AC Milan's Hakan Calhanoglu celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Lazio and AC Milan at the Rome Olympic stadium, Saturday, July 4, 2020. (AP Photo/Riccardo De Luca) AP PHOTO/RICCARDO DE LUCA

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου έχει ανεβάσει την απόδοση του στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του παρά την επιθυμία της Μίλαν.

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου έχει δείξει ανανεωμένο πρόσωπο με την επιστροφή στην δράση, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην καλή εικόνα της Μίλαν. Ωστόσο ο Τούρκος μεσοεπιθετικός δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους "ροσονέρι" το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2021, σύμφωνα με δημοσίευμα του Gazzetta Dello Sport.

Ο Στέφανο Πιόλι θα ήθελε να τον κρατήσει στο Μιλάνο, ωστόσο ο Τσαλχάνογλου σκέφτεται την επιστροφή του στην Γερμανία. Πιθανότερος προορισμός η Λειψία του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και η Χέρτα.

Ο Τσαλχάνογλου φέτος έπαιξε φέτος έπαιξε 35 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 9 γκολ και 8 ασίστ, εκ των οποίων τα τέσσερα γκολ και οι επτά ασίστ έγιναν μετά την επιστροφή στην δράση λόγω κορονοϊού.

Photo Credits: AP Photo/Riccardo De Luca

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ