ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Θέλει να κάνει το μπαμ με Νέρες

Ajax's David Neres scores his side's 2nd goal during the Champions League soccer match between Real Madrid and Ajax at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 5, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ajax's David Neres scores his side's 2nd goal during the Champions League soccer match between Real Madrid and Ajax at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 5, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα "calciomercato.com", η Μίλαν αναμένεται να χτυπήσει την "πόρτα" του Άγιαξ για τον 22χρονο επιθετικό Νταβίντ Νέρες.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας "calciomercato.com" αναφέρει ότι η Μίλαν έχει στη μεταγραφική της λίστα τον Βραζιλιάνο επιθετικό του Άγιαξ, Νταβίντ Νέρες.

Ο 22χρονος έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με τον Αίαντα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όπως και στο Champions League. Μάλιστα, σκόραρε και το δεύτερο γκολ στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Άγιαξ με 4-1 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για την φάση των "16" της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ολλανδική ομάδα θα προσπαθήσει να αξιώσει ένα αρκετά σημαντικό ποσό για τον Βραζιλιάνο που θα φθάνει τα 50.000.000 ευρώ, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των Ιταλών. Εφόσον, το συμβόλαιο του Νέρες ολοκληρώνεται το 2022, ο Άγιαξ έχει την δυνατότητα να απορρίψει όποια πρόταση θεωρεί χαμηλή.

Οι πηγές αναφέρουν, ότι η Μίλαν θα προσπαθήσει να αξιολογήσει όλες τις επιλογές της για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής, καθώς δεν θέλει να υπερχρεωθεί για έναν μόνον παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Άγιαξ: Πήρε τον Ρουμάνο Μάριν αντί 12.000.000 ευρώ
Ντε Γιόνγκ: "Τιμή μου να αντιμετωπίσω τον Ρονάλντο"
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ