ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Θέλει Όλμο για το καλοκαίρι

Spain's Dani Olmo celebrates after scoring his side's fifth goal during a Euro 2020 Group F qualifying soccer match between Spain and Malta at the Ramon de Carranza stadium in Cadiz, Spain, Friday Nov. 15, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Spain's Dani Olmo celebrates after scoring his side's fifth goal during a Euro 2020 Group F qualifying soccer match between Spain and Malta at the Ramon de Carranza stadium in Cadiz, Spain, Friday Nov. 15, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO

Η Μίλαν κινείται από τώρα με σκοπό να κάνει δικό της το καλοκαίρι τον 21χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ντάνι Άλμο. Πρόσφατα οι Κροάτες απέρριψαν πρόταση της Μπαρτσελόνα.

Τις τελευταίες ημέρες του 2019 η Ντινάμο Ζάγκρεμπ απέρριψε πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Ντάνι Όλμο. Ο 21χρονος Ισπανός διεθνής μεσοεπιθετικός αποτελεί μήλον της έριδος για κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, η Μίλαν όμως κινείται πιο αποφασιστικά τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα ντι Μάρτζιο οι ροσονέρι έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με τον Ίβηρα και την ομάδα της Κροατίας. Σκοπός των διαπραγματεύσεων είναι να φορέσει ο Ντάνι Όλμο τη φανέλα της Μίλαν το καλοκαίρι.

Η Ντινάμο ξεκαθάρισε ότι δεν είναι διατεθειμένη ν' αφήσει το πιο πολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο στο έμψυχο δυναμικό κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ζητά το ποσό των 30.000.000 ευρώ, ενώ αντίθετα η ιταλική ομάδα προσδοκά να ρίξει την τιμή του deal μέσα από τη διαπραγμάτευση.

Κλειδί στην υπόθεση ο επικεφαλής ποδοσφαίρου της Μίλαν, Ζνόβιμιρ Μπόμπαν, ο οποίος έχει ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τους συμπατριώτες του. Ο Ντάνι Όλμο ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ και το 2013 μετακινήθηκε στις αντίστοιχες των μπλαουγκράνα. Έφυγε... ελεύθερος και πήγε στο Ζάγκρεμπ, όπου βρήκε την ποδοσφαιρική του Ιθάκη.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ