ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Θέλει τον Πιάτεκ για το καλοκαίρι

Genoa's Krzysztof Piatek reacts after scoring his side's opening goal during an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa, at the Olympic stadium in Rome, Sunday, Dec. 16, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Genoa's Krzysztof Piatek reacts after scoring his side's opening goal during an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa, at the Olympic stadium in Rome, Sunday, Dec. 16, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Η Μίλαν σχεδιάζει από τώρα την ενίσχυση της για την επόμενη μεταγραφική περίοδο και ξεκίνησε επαφές για την απόκτηση του Πολωνού φορ της Τζένοα και δεύτερου σκόρερ της Serie A, Κριστόφ Πιάτεκ.

Αφήνει στην άκρη τον προβληματισμό που δημιουργεί η μέτρια πορεία την τρέχουσα σεζόν - βρίσκεται στην 5η θέση στη Serie A, έχει αποκλειστεί από την Europa League - προσπαθεί να σώσει ό,τι σώζεται, αλλά έχει το βλέμμα και στην επόμενη σεζόν.

Η Μίλαν θέλει τον Κριστόφ Πιάτεκ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport". Ο 23χρονος Πολωνός επιθετικός πήγε το καλοκαίρι στην Ιταλία, καθώς η Τζένοα τον απέκτησε από την Κρακόβια αντί 4.500.000 ευρώ.

Όπως υποστήριξε κι ο πρόεδρος των "ροσομπλού", Ενρίκο Πρετσιόζι, το deal κλείστηκε στην Ίμπιζα όταν παρακολουθούσε στο ξενοδοχείο video του Πιάτεκ κατά τις διακοπές του, εντυπωσιάστηκε, κι έδωσε εντολή ν' αποκτηθεί.

Μετά από 19 ματς στη Serie A έχει πετύχει 13 γκολ και είναι ο δεύτερος σκόρερ της πρώτης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος, πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο της Γιουβέντους (14 γκολ). Η "Gazzetta dello Sport εκτιμά ότι η ομάδα της Γένοβας ζητά το ποσό των 60.000.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον Πιάτεκ.

Αλλά, η ομάδα του Μιλάνου είναι αποφασισμένη κι έχει δείξει τις προθέσεις της μέσω του Βραζιλιάνου τεχνικού διευθυντή της, Λεονάρντο.

Photo credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ