ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Τζαμπάολο, ο διάδοχος του Γκατούζο στον πάγκο

Cesenas coach Marco Giampaolo gestures during a serie A soccer match between Parma and Cesena at Parma's Tardini stadium, Italy, Sunday, Oct. 30, 2011. (AP Photo/Marco Vasini)
Cesenas coach Marco Giampaolo gestures during a serie A soccer match between Parma and Cesena at Parma's Tardini stadium, Italy, Sunday, Oct. 30, 2011. (AP Photo/Marco Vasini) AP PHOTO/MARCO VASINI

Ο Μάρκο Τζαμπάολο βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο για να συναντήσει τον Πάολο Μαλντίνι και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, μετράει αντίστροφα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Μίλαν.

Έτοιμος να αρχίσει την περιπέτειά του στον πάγκο της Μίλαν είναι ο Μάρκο Τζαμπάολο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ το απόγευμα της Πέμπτης, ο 51χρονος τεχνικός βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο για να συναντηθεί με τον τεχνικό διευθυντή των "ροσονέρι" Πάολο Μαλντίνι και να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του από την Σαμπντόρια στην Μίλαν.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Τζαμπάολο θα λύσει τη συνεργασία του με τους "μπλουτσερκιάτι" μετά από τρία χρόνια παραμονής στο "Λουίτζι Φεράρις" και εν συνεχεία θα υπογράψει στην ομάδα του Μιλάνου διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο.

Οι ετήσιες απολαβές του θα ανέρχονται στα 2.000.000 ευρώ, με τον Τζαμπάολο να φέρεται να έχει ανάψει ο ίδιος το πράσινο φως για την απόκτηση του Ράντε Κρούνιτς από την Έμπολι, που όλα δείχνουν πως θα είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Μίλαν.

Σημειώνεται πως οι επτάκις πρωταθλητές Ευρώπης θα αποτελέσουν το δέκατο συνολικά σταθμό στην προπονητική καριέρα του (συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια στους πάγκους), μετά από τις Άσκολι, Κάλιαρι, Σιένα, Κατάνια, Τσεζένα, Μπρέσια, Κρεμονέζε, Έμπολι και Σαμπντόρια.

Photo Credits: AP Photo/Marco Vasini

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίλαν: Ο Μαλντίνι νέος τεχνικός διευθυντής
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ