ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Χτυπάει δίδυμο της Άρσεναλ για τη μεσαία γραμμή

Arsenal's Lucas Torreira, right, celebrates after scoring his side's opening goal during the English League Cup soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Arsenal's Lucas Torreira, right, celebrates after scoring his side's opening goal during the English League Cup soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Οι Γκρανίτ Τζάκα και Λούκας Τορέιρα είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου της Άρσεναλ και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η Μίλαν θα κάνει κίνηση για να τους αποκτήσει πακέτο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η φετινή σεζόν στην Serie A είναι τουλάχιστον καταστροφική για την Μίλαν αν αναλογιστεί κανείς πως έχει ήδη 7 ήττες στις πρώτες 12 αγωνιστικες (!) και απέχει 19 πόντους από την κορυφή και οι άνθρωποι του συλλόγου θεωρούν πως ο τρόπος για να βγει η ομάδα από την κρίση είναι ποιοτικές προσθήκες.

Όχι απαραίτητα στο φινάελ της σεζόν αλλά πολύ νωρίτερα, μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μία άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή ομαδα, η Άρσεναλ, να μοιάζουν ως ένα κομμάτι της λύσης στο πρόβλημα των ροσονέρι.

Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb", ο Λούκας Τορέιρα έχει μόλις τέσσερα ματς πρωταθλήματος ως βασικός τη φετινή σεζόν στην Άρσεναλ και αυτό τον έχει προβληματίσει, με τον μάνατζέρ του να αναμένεται στο Λονδίνο για να συζητήσει με τους κανονιέρηδες για τον πελάτη του και την Μίλαν να καραδοκεί για να κάνει την κίνησή της.

From left, Bournemouth's Harry Wilson, Arsenal's Granit Xhaka and Bournemouth's Dominic Solanke go for the ball during the English Premier League soccer match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates stadium in London, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
From left, Bournemouth's Harry Wilson, Arsenal's Granit Xhaka and Bournemouth's Dominic Solanke go for the ball during the English Premier League soccer match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates stadium in London, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP PHOTO/LEILA COKER

Την ίδια ώρα, οι κόκκινοι διάβολοι παρακολουθούν σύμφωνα με τον ελβετικό τηλεοπτικό σταθμό "RSI" τον Γκρανίτ Τζάκα, που έχασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στους Λονδρέζους μετά το φραστικό επεισόδιο που είχε με τους οπαδούςτης ομάδας του, με τους ροσονέρι να περιμένουν την αποδέσμευσή του από την Άρσεναλ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Υπάρχει μάλιστα συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο παικτών και αυτός είναι ένα φυσικό πρόσωπο, με τον άλλοτε διοικητικό παράγοντα της Άρσεναλ και νυν CEO της Μίλαν (από τον Δεκέμβριο του 2018) Ιβάν Γκαζίδη, να έχει σε εκτίμηση τους δύο παίκτες και να θεωρούν πως μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την Μίλαν που εμφανίζετα αποδυναμωμένη στη μεσαία γραμμή μετά τη φυγή του Μπακαγιόκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ