ΜΙΛΑΝ

Ο Τζαμπάολο έδωσε το σύνθημα: "Θα δουλέψουμε για μία ανταγωνιστική Μίλαν"

Cesenas coach Marco Giampaolo gestures during a serie A soccer match between Parma and Cesena at Parma's Tardini stadium, Italy, Sunday, Oct. 30, 2011. (AP Photo/Marco Vasini)
Cesenas coach Marco Giampaolo gestures during a serie A soccer match between Parma and Cesena at Parma's Tardini stadium, Italy, Sunday, Oct. 30, 2011. (AP Photo/Marco Vasini) AP PHOTO/MARCO VASINI

Η Μίλαν έκανε την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν με παρουσία 4.000 οπαδών της στο Μιλανέλο, με τον Μάρκο Τζαμπάολο να δηλώνει ενθουσιασμένος με το νέο ποδοσφαιρικό του σπίτι.

Τα τελευταία χρόνια, της απόλυτης κυριαρχίας της Γιουβέντους εντός των συνόρων, η Μίλαν έχει χάσει την επαφή της με την κορυφή και το μεγάλο στοίχημα για τη νέα σεζόν δεν είναι άλλο από το να μπορέσει να βρει κάτι από τη χαμένη της αίγλη.

Ο κόσμος της είναι πάντα εκεί και το απέδειξε και την Τετάρτη, με πάνω από 4.000 οπαδούς να δηλώνουν "παρών" στο Μιλανέλο για την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, με τον άνθρωπο που καλείται ουσιαστικά να την βγάλει από το σκοτεινό αγωνιστικό τούνελ να είναι ο Μάρκο Τζαμπάολο.

Ο Ιταλός τεχνικός, άκρως επιτυχημένος στην τριετία του στην Σαμπντόρια (αήττητος στα ντέρμπι της πόλης της Γένοβας απέναντι στην Τζένοα), παραχώρησε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Μίλαν και εκεί δεν έκρυψε το ενθουσιασμό του για τη μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του.

Ο Τζαμπάολο έδωσε το σύνθημα: "Θα δουλέψουμε για μία ανταγωνιστική Μίλαν"

"Η Μίλαν είναι μία από τις ομάδες που έχει τη μεγαλύτερη υποστήριξη στον κόσμο. Εδώ μπορώ να αισθανθώ την ιστορία του συλλόγου, τι σημαίνει για αυτόν η νίκη, τι φιλοδοξίες έχει.

Ήξερα τι να περιμένω από πλευράς φιλοδοξιών και προσδοκιών: τώρα μπορώ να τις πιάσω με το χέρι μου. Κοιτάζω κάθε ημέρα τους παίκτες μου, πάντα με την πρόθεση να τους κάνω να παίζουν καλύτερα.

Το Μιλανέλο είναι ένα εξαιρετικό μέρος και ρώτησα να μάθω ποιος είναι ο κηπουρός επειδή ο αγωνιστικός χώρος είναι πολύ σημαντικός για μένα. Εδώ είναι το καλύτερο μέρος για να προπονείσαι.

Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία ομάδα που θα είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική", δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των "ροσονέρι".

Photo Credits: AP Photo/Marco Vasini

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ