ΜΙΛΑΝ

Ο Ζόρζε Μέντες στέλνει τον Γκατούζο στη Νιούκαστλ

Milan's coach Gennaro Gattuso reacts during the match against Napoli during their Italian Serie A soccer match between AC Milan and Napoli, at the Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, Saturday, Jan. 26, 2019. (Daniel Dal Zennaro/ANSA via AP)
Milan's coach Gennaro Gattuso reacts during the match against Napoli during their Italian Serie A soccer match between AC Milan and Napoli, at the Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, Saturday, Jan. 26, 2019. (Daniel Dal Zennaro/ANSA via AP) DANIEL DAL ZENNARO/ANSA VIA AP

O προπονητής της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο, συναντήθηκε με τον Ζόρζε Μέντες, την επομένη του ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Ο Πορτογάλος ατζέντης πρότεινε στον Ιταλό να τον διευκολύνει για ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νιούκαστλ.

Η Γιουβέντους νίκησε 2-1 τη Μίλαν στις 6 Απριλίου και την επομένη (7/4) ο τεχνικός των ροσονέρι, Τζενάρο Γκατούζο, συναντήθηκε με τον Πορτογάλο ατζέντη (μεταξύ άλλων και του σταρ των μπιανκονέρι, Κριστιάνο Ρονάλντο).

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" δεν ήταν μια απλή συνάντηση. Μπορεί ο "Ρίνο" να έχει το μυαλό του στην προσπάθεια της ομάδας του Μιλάνου να τερματίσει στην πρώτη τετράδα - εκεί βρίσκεται μετά από 33 ματς, υπερτερώντας της Αταλάντα στην ισοβαθμία - αλλά ετοιμάζει ηρωική έξοδο (ανεξαρτήτως έκβασής της) στο τέλος της σεζόν.

Ήδη η Μίλαν φέρεται να συζητά με υποψηφίους αντικαταστάτες του, ενώ η σχέση του με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας (και πρώην συμπαίκτη του), Λεονάρντο, βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί.

Ο Ζόρζε Μέντες σύμφωνα με το ιταλικό ρεπορτάζ πρότεινε στον πρώην τεχνικό των ΟΦΗ και Πίζα, μεταξύ άλλων, να τον διευκολύνει ώστε ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νιούκαστλ.

O Ράφα Μπενίτεθ θ' αποχωρήσει από τις "καρακάξες" στο τέλος της σεζόν, έχοντας καταφέρει να κρατήσει την αγγλική ομάδα στην Premier League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ