ΜΙΛΑΝ

Πιάτεκ: Το πιο "καυτό" εξάσφαιρο στην ιστορία της Μίλαν!

Πιάτεκ: Το πιο "καυτό" εξάσφαιρο στην ιστορία της Μίλαν!
AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Κρίστοφ Πιάτεκ έφτασε τα έξι γκολ στα πέντε πρώτα του παιχνίδια με τη φανέλα της Μίλαν και μπορεί να καμαρώνει για το γεγονός πως κατέχει πλέον ένα ασύλληπτο ρεκόρ στην ιστορία των "ροσονέρι".

Όταν η Μίλαν αποφάσισε να δαπανήσει το ποσό των 35.000.000 ευρώ για να πάρει από την Τζένοα τον Κρίστοφ Πιάτεκ, ήξερε πως έπαιρνε έναν καλό επιθετικό έχοντας υπόψη τα 13 γκολ που μετρούσε ο παίκτης σε 19 ματς Καμπιονάτο, ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα "κολλούσε" τόσο γρήγορα σε αυτήν.

Και όμως, ο Πολωνός αποδεικνύει πως ήταν αυτό που έλειπε από τους "ροσονέρι" αφού από τη στιγμή που πήρε θέση στη γραμμή κρούσης αντί του Ιγκουαΐν, οι Μιλανέζοι είναι αήττητοι σε πέντε ματς.

Το εντυπωσιακό είναι πως σε αυτά τα πέντε ματς ο Πιάτεκ χρειάστηκε μόλις 310 λεπτά και 18 συνολικά προσπάθειες για να πανηγυρίσει τα πρώτα του έξι τέρματα ( τα δύο τελευταία στη μεγάλη ανατροπή της Μίλαν κόντρα στην Αταλάντα το βράδυ του Σαββάτου), γεγονός που τον κάνει τον παίκτη που χρειάστηκε τον λιγότερο χρόνο από κάθε άλλον για να φτάσει στον αριθμό "6" όσον αφορά στην παραγωγή τερμάτων.

Μέχρι πρότινος το ρεκόρ ανήκε στον θρυλικό Γκούναρ Νόρνταλ που είχε χρειαστεί 419 λεπτά συμμετοχής για τα πρώτα του έξι γκολ, ενώ ο τρίτος -πλέον- στη λίστα των "εκλεκτών" είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι που είχε βάλει 6 γκολ σε 433 λεπτά συμμετοχής με την κοκκινόμαυρη φανέλα.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ