ΜΙΛΑΝ

Ρατσιστικό σύνθημα των οπαδών της Λάτσιο για τον Μπακαγιοκό (VIDEO)

Lazio's Lucas Leiva, left, and AC Milan's Tiemoue Bakayoko challenge for the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Lazio, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 13, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Lazio's Lucas Leiva, left, and AC Milan's Tiemoue Bakayoko challenge for the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Lazio, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 13, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο 24χρονος μέσος της Μίλαν, Τιεμουέ Μπακαγιοκό, δέχθηκε ρατσιστική επίθεση μέσω συνθήματος από οπαδούς της Λάτσιο στο πρόσφατο μεταξύ των δύο ομάδων ματς για τη Serie A. (VIDEO)

Μπορεί να έχουν περάσει πέντε ημέρες από το ματς της Μίλαν με τη Λάτσιο για την 32η αγωνιστική της Serie A, αλλά την Πέμπτη (18/4) κυκλοφόρησε στα social media ένα video που αποδεικνύει ότι οι οπαδοί της ομάδας από τη Ρώμη τραγούδησαν σύνθημα ρατσιστικού περιεχομένου με αποδέκτη τον 24χρονο Γάλλο μέσο των ροσονέρι, Τιεμουέ Μπακαγιοκό.

"Αυτή η μπανάνα είναι για τον Μπακαγιοκό", φώναζαν οι οπαδοί της Λάτσιο. Αυτή η ρατσιστική επίθεση έρχεται λίγες μόνον ημέρες μετά την αντίστοιχη των οπαδών της Κάλιαρι στον Μόιζε Κεν της Γιουβέντους.

Θύμα υπήρξε τον περασμένο Δεκέμβριο, στο ματς της Ίντερ με τη Νάπολι στο "Σαν Σίρο", ο Σενεγαλέζος αμυντικός των παρτενοπέι, Καλιντού Κουλιμπαλί. Η διοργανώτρια αρχή του ιταλικού πρωταθλήματος δεσμεύτηκε να εξετάσει το video και να προχωρήσει σε κυρώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι σε λίγες ημέρες οι δύο ομάδες συναντώνται ξανά (24/4, 21:45) για τη ρεβάνς ημιτελικών του Coppa Italia (0-0 το πρώτο ματς στο "Ολίμπικο").

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ