ΜΙΛΑΝ

Σούσο: "Είμαστε Μίλαν και η μετριότητα δεν είναι αποδεκτή"

AC Milan's Suso gestures during a Serie A soccer match between AC Milan and Lecce, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct.20, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Suso gestures during a Serie A soccer match between AC Milan and Lecce, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct.20, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Σούσο παραδέχτηκε πως ουδείς μέσα στην ομάδα είναι ευχαριστημένος από την κατάσταση της Μίλαν αλλα ζήτησε παράλληλα υπομονή και στήριξη από τους οπαδούς για να έρθει η ανάκαμψη (VIDEO).

Η περασμένη σεζόν βρήκε την Μίλαν με τον Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της να μάχεται μεχρι τέλους για την έξοδο στο Champions League, γεγονός που έκανε τους φίλους της να αισιοδοξούν πως θα έρθουν ακόμα καλύτερες ημέρες για το σύλλογο που ψάχνει την αναγέννηση εδώ και αρκετά χρόνια.

Οι προσδοκίες όμως αυτές όχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκαν αλλά διαψεύστηκαν παταγωδώς τη φετινή σεζόν, που εχει βρει τους ροσονέρι να έχουν προχωρήσει ήδη σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Πιόλι αντί του Τζαμπόλο και να βρίσκονται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας μετά τη συμπλήρωση 11 αγωνιστικών.

"Όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να δώσουμε περισσότερα για την Μίλαν, την ιστορία της και τους οπαδούς της. Διανύουμε μία αρνητική περίοδο, το γνωρίζουμε όλοι αυτό, αλλά δουλεύουμε κάθε ημέρα για να βρούμε τη λύση.

Είμαστε Μίλαν και η μετριότητα σε έναν τέτοιο σύλλογο είναι μη αποδεκτή. Είμαι ο πρώτος που δεν είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις μου, οπότε δεν τίθεται θέμα κριτικής ή πίεσης.

AC Milan's Suso, right, kicks the ball past Inter Milan's Nicolo Barella during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Sept.21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Suso, right, kicks the ball past Inter Milan's Nicolo Barella during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Sept.21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Οι οπαδοί έχουν το δικαίωμα να κριτικάρουν και εγώ αξίζω να αποδοκιμαστώ, αλλά τους ζητώ να με εμπιστευτούν σε αυτό που τους λέω: ότι θα δουν τον καλύτερο εαυτό του Σούσο ξανά", δήλωσε μεταξύ άλλων στην "Gazzetta dello Sport" ο Σούσο, με τον Ισπανό να απαντάει και σε όσους τον κατηγορούν πως η Μίλαν έχει προσαρμόσει το παιχνίδι της πάνω του.

"Εάν η Μίλαν θέλει να παίζεις από δεξιά, αυτό δεν είναι κάτι που αποφάσισα εγώ. Εάν ο προπονητής και οι συμπαίκτες σου βασίζονται πάνω σου, σημαίνει ότι κάτι κάνεις σωστά.

Είναι επίσης αλήθεια πως τελευταία είχαμε κάποιες αλλαγές στην κορυφή που μας επηρέσαν σε ψυχολογικό επίπεδο, αλλά αισθανόμαστε πιο ήρεμα τώρα με τον Έλιοτ στο τιμόνι του συλλόγου.

Έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να τα πάμε καλά και μερικές φορές είναι θέμα χρόνου να ανεβούμε, αν και ο χρόνος θεωρείται πολυτέλεια στις μεγάλες ομάδες. Πιστεύουμε πως είμαστε στο σωστό σημείο και τα πράγματα θα βελτιωθούν με το νέο μας προπονητή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίλαν - Λάτσιο 1-2: Ιστορικό τρίποντο μετά από 30 χρόνια για τους λατσιάλι
Γιουβέντους: Αγώνας δρόμου από Ρονάλντο για να προλάβει την Μίλαν
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ